ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 500 лева

Спечелете 500 лева

Литературен конкурс търси коледни писма, адресирани до непознати. Подобно литературно състезание се осъществява за трети път, а това е второто му коледно издание, каза пред „Дневник“ неговата организаторка Богомила Трайкова.

Правилата

Темата на конкурса е „Силата на желанието“, а участниците трябва да напишат писмо до непознат, в което да разкажат своята история, с която да докоснат получателя на писмото. В писмата не трябва да присъстват никакви лични данни – те трябва да бъдат подписани с псевдоним.

В конкурса има три категории: за детско писмо (с участници до 14 години), за вдъхновяващо писмо (с участници от 14 до 65 години) и за мъдро писмо (с участници над 65 години). Общият награден фонд, който ще бъде раздаден, е 1000 лева, като журито и организаторите запазват право да определят колко на брой писма ще отличат.

Организаторите са подготвили и една специална награда от 500 лв. за автора на най-впечатляващата история, която трябва да бъде разказана точно в 55 думи, без да се броят обръщенията и подписите. Препоръчително е писмата да бъдат написани на ръка и да бъдат украсени, защото по регламента на конкурса това носи повече точки.

Крайният срок е 6 декември, а писмата трябва да бъдат сканирани и изпратени на имейл meantime.live@gmail.comОригиналните писма трябва да бъдат изпратени на гр. София 1142 бул. „Васил Левски“ 15-17 за Пощенската Кутия на „Междувремие“.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

3 comments

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ