ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете Catrice Advent Calendar за Коледа

Спечелете Catrice Advent Calendar за Коледа

Коледа наближава и подготовките вече започнаха. Ето защо още от сега, dodis.bg ти дава шанс да спечелиш подарък, който е пълен с изненади и то по една за всеки ден до Коледа!

Mожеш да започнеш да разопаковаш прекрасния Advent Calendar на Catrice от 01.12.2018 до Коледа! За устни, за очи, за нокти или за лице – има за всеки по нещо, защото магическата кутия съдържа 24 любими продукти в реален размер. Страхотното на този календар е, че всеки артикул може да се използва като самостоятелен единичен подарък. За перфектна и стилна Коледа с Catrice!

За да спечелиш кутията с изненади Catrice Advent Calendar е необходимо само да поръчаш поне 2 продуктас марка Catrice. В края на кампанията ще изтеглим 1 късметлия, който ще получи наградата.

Правила на кампанията „Обратното броене до Коледа започна с dodis.bg„:

  • В кампанията участват всички продукти с марка Catrice
  • Един участник има право да участва в томболата с повече от една поръчка (покупка). Достатъчно е всяка от поръчките да отговаря на условията на кампанията. Това увеличава шанса, за да бъде изтеглен в томболата, но участникът ще получи само една награда, независимо от броя на неговите изтеглени печеливши поръчки.
  • Поръчки с отказани продукти не участват в надпреварата за подарък.
  • Период на кампанията от 31.10.2018 г. до 22.11.2018 г.
  • Имената на печелившия участник в Томболата ще се изтегли до една седмица от деня, в който Кампанията е приключила и обявени до 5 (пет) дни след деня, в който томболата е изтеглена, на страницата: Печеливши от Кампанията „Обратното броене до Коледа започна с dodis.bg“
  • Пълните условия на кампанията можеш да прочетеш тук.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ