ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 540 престилки, 270 дървени дъски и още над 2000 награди от Staropramen

Спечелете 540 престилки, 270 дървени дъски и още над 2000 награди от Staropramen
ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1.1. Играта „ДОБРИЯТ ВКУС – ОБЩОТО МЕЖДУ КАУФЛАНД И STAROPRAMEN”, наричана по-нататък „Играта“, е организирана от „Каменица” АД със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. “Източен” 69, с ЕИК 825347340, наричано по-нататък “Организатор”.
ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА
2.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват настоящите условия, наричани по-долу в текста „Официални правила“, публикувани на официалната Facebook страница на Staropramen: www.facebook.com/StaropramenBulgaria.
2.2. Участниците, както и всяко друго лице, могат да задават своите въпроси относно Играта чрез изпращане на съобщение през Интернет страницата www.facebook.com/StaropramenBulgaria , наричана по-долу „Страницата“
2.3. Организаторът на Играта си запазва правото едностранно да променя или допълва Официалните правила на Играта, като промените и допълненията влизат в сила след публикуването им на Страницата и на интернет страницата на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД www.kaufland.bg .
2.4. С участието си в Играта участниците приемат настоящите Официални правила и се съгласяват да спазват техните условия и срокове.
ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
3.1 Играта се организира и провежда на територията на Република България в следните търговски обекти на верига магазини Кауфланд:
ü София Банишора с адрес: гр. София, ул. Скопие 1;
ü София Младост с адрес: гр. София, ул. Филип Аврамов 3;
ü София Слатина с адрес: гр. София, ул. Асен Йорданов 7;
ü Варна Трошево с адрес: гр. Варна, ж.к. Трошево, ул. Христо Смирненски 2;
ü Варна Възраждане с адрес: гр. Варна, бул. „Република“ 60;
ü Бургас Славейков с адрес: гр. Бургас, ул. „Янко Комитов“ 8;
ü Русе Ялта с адрес: гр. Русе, бул. „Липник“ 8.
Наградите могат да се получават само на територията на горепосочените търговски обекти.
ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
4.1. В Играта имат право да участват всички дееспособни физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Играта и изпълнили изискванията съгласно настоящите условия.
4.2. В Играта нямат право да участват служителите на „Каменица” АД, агенция „SC FCB BUCHAREST SRL” и „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД, както и членовете на семействата им.
ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА
5.1. Играта се провежда в периода 12.11.2018г.–09.12.2018г. или до изчерпване на количествата награди в съответния обект на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД.
ЧАСТ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:
1) Престилки Staropramen – 540 бр.
2) Дървени дъски Staropramen – 270 бр.
3) Staropramen OW 0,33l – 1 080 бр.
4) Стъклена чаша Staropramen 0,33l – 1 080 бр.
Наградите ще бъдат разпределени по обекти, както следва:
ЧАСТ 7. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
7.1. Всеки клиент, закупил от участващите търговски обекти на Кауфланд през периода на Играта минимум 2 бр. бира Staropramen (без значение в каква комбинация от видове: Premium и/или Dark, кен 0.5 л, стъклена бутилка 0.5 л, пластмасова бутилка 1л.), има възможност да участва в Играта. За целта участникът трябва да предостави на „Информация“ в съответния обект на Кауфланд, касова бележка, удостоверяваща покупката в периода на Играта. След като служителят на Информация се увери в спазването на изискването за покупка на минимум 2 бр. бира Staropramen, дава на участника да си избере скреч карта. В случай че скреч картата е печеливша, срещу предоставянето ѝ, участникът може веднага да получи посочената върху скреч картата спечелена награда.
7.2. Един участник може да направи неограничен брой покупки, за да участва в Играта, като може да получи повече от една награда, стига да отговаря на условията. При закупуване на по-голямо количество продукти Staropramen, участникът има право на съответния брой скреч карти.
Пример: 4 бр. = 2 скреч карти, 6 бр. = 3 скреч карти и т.н.
ЧАСТ 8. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НАГРАДИТЕ
8.1. Наградите се предоставят само на територията на съответния търговски обект на Кауфланд, в който е извършена съответната покупка, до края на периода на Играта. При предоставянето на наградата съответният служител на Кауфланд може да изиска от участника да представи документ за самоличност с цел да се увери, че е спазено изискването за навършени 18 г., посочено в т.4.1 по-горе.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

3 comments

 • Райкова

  Здравейте,
  Включих се в играта, като на 01.12.18 си закупих продукти от Кауфланд, София, Младост 3 на ул. Филип Аврамов. Разбира се както се очакваше на информация ми обясниха , че в момента не разполагат с талончетата, които се изтриват. Казаха ми да пазя касовата бележка и да проверявам. Мина време но все ги нямаха. Днес на 08.12.18 проверих вече ми додоха талонче, което да изтрия. Оказа се че печеля чаша, веднага ми сложиха печат на касовата бележка, указващ че е употребена в промоцията, но установиха че нямат чаши?! И така „поздравявам“ организаторът на тази лъжлива игра за изключително некъдърно свършената му работа, предполагам, че това е както се очаква някой стресиран и депресиран „мениджър“.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, съжаляваме за създалата се ситуация. Може да се свържете с организаторите на играта. Ние също ще го направим. Поздрави 🙂

 • Пролетка Начева

  Здравейте! В момента тече същата игра в CBAВарна .Проблемът е същият,купуваш 2 бутилки бира а на касата ти казват,че в момента нямат талончета .Касиерките ти казват да си пазиш касовия бон,защото може би щели да донесат талончета.Талончета така и не носят.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ