ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 50 комплекта NIVEA Baby

Спечелете 50 комплекта NIVEA Baby

Oт самото му раждане и през следващите няколко години, за бебето най-успокояващото нещо на света е допирът на мама и татко. И именно в подкрепа на тази нежна връзка NIVEA Baby създаде „Моят първи крем“, който да се погрижи за бебешката кожа от главата до петите.

„Моят първи крем“ е с изключително деликатна формула и лека текстура, подходяща за грижа и масаж на цялото тяло на бебето. Лесно се разнася по кожата и се абсорбира перфектно. „Моят първи крем“ овлажнява кожата, предпазва я от влиянието на вредните външни фактори и подпомага естествената ѝ защитна бариера. Не съдържа парабени, алкохол, оцветители и минерални масла и е преминал клинични и дерматологични тестове.

Ние вече предоставихме възможност на 15 наши потребители да бъдат сред първите, които ще тестват „Моят първи крем“. Ето и някои от техните впечатления:

Включете се в предизвикателството на NIVEA Baby и BG-Mamma и бъдете сред петдесетте, които ще тестват „Моят първи крем“:
Споделете до 25.11.2018 г. в настоящата тема каква беше вашата първа емоция при първата среща с бебчето ви. 50 от участниците ще получат като награда „Моят първи крем“ и мокри кърпички NIVEA Baby.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

1 comment

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ