ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 15 ваучера за пазаруване в Metro и още 1000 продуктови награди от Zewa

Спечелете 15 ваучера за пазаруване в Metro и още 1000 продуктови награди от Zewa

Ела в МЕТРО от 15 до 28 ноември 2018, защото с всяка покупка на продукти Zewa на стойност най-малко 9.99лв. с ДДС,можеш да получиш скреч карта за участие на вход „Клиенти“ в съответния магазин, в който е направена покупката,срещу показаната фактура. Изтрий скреч картата на място и виж дали печелиш мокри кърпички Zewa Protect 10 или ваучер за пазаруване в МЕТРО на стойност 60 лв. с ДДС!

Пълни условия на промоцията:

Официални правила на промоцията

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ

Промоцията “Спечели със Zewa в Метро!” („Промоцията“) се организира и провежда от „Фортуна КОМ“ ООД  („Организатор“).

Официалните правила са изготвени в съответствие с изискванията на българското законодателство и ще бъдат публично оповестени в съответствие с Раздел 12. Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните правила, като промените влизат в сила в деня на тяхното оповестяване.

РАЗДЕЛ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, в рамките на магазините от търговската мрежа на Метро Кеш енд Кери България ЕООД („Метро“)

РАЗДЕЛ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 15 ноември 2018 г. и ще продължи до  28 ноември 2018 г. включително  или до изчерпване на наградите.

РАЗДЕЛ 4. УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ И ОПАКОВКИ

Участващите търговски марки и продукти в промоцията са: всички продукти с търговска марка Zewa, предлагани в магазините на Метро.

РАЗДЕЛ 5. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА, ПРОЦЕДУРА НА ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

Желаещите да участват в Промоцията трябва да закупят произволни продукти с марката  Zewa в рамките на промоционалния период (15.11.2018 – 28.11.2018 г.) на стойност най-малко 9.99лв. с ДДС, по съответните цени,определени самостоятелно от Метро.

При всяка такава покупка съответният клиент може да получи скреч карта за участие в Промоцията. Скреч картата се получава на вход „Клиенти“ в съответния магазин, в който е направена покупката,срещу показаната фактура. Срещу една показана фактура за покупка на продукти Zewa на стойност минимум 9.99 лв. с ДДС се предоставя една скреч карта, независимо с колко такава покупка надвишава минималната стойност от 9.99 лв. с ДДС.

Скреч картата трябва да бъде изтрита на място в магазина и съответният клиент има шанс да спечели една от посочените предметни награди, съгласно предвиденото по-долу в настоящите Официални правила.

РАЗДЕЛ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

След изтриване на обозначеното за целта поле на скреч картата, ако клиентът открие някой от следните надписи „Zewa мокри кърпички“ или „ваучер Метро“, това означава, че картата е печеливша и За да получи наградата, клиентът трябва да предаде печелившата карта на служителя на вход „Клиенти“ в съответния Метро магазин, срещу което ще получи веднага на място от него съответната награда.

Наградите в Промоцията са следните:

–                      1 635 пакета мокри кърпички Zewa Protect 10 кърпички/пакет

–                      15 награди под формата на ваучери – за покупки в магазините на Метро, всеки на стойност от 60лв. с ДДС.

Наградите ще се получават веднага на място от служител на вход „Клиенти“ на магазина, където е направена покупката. Изтеглената печеливша карта трябва да бъде предадена на служителя.

Наградите и скреч картите са разпределени във всички обекти на Метро.

Валидност на наградите – ваучери  за покупки в Метро са с валидност 90 /деветдесет/ календарни дни, считано от датата на издаването им, която се отбелязана на съответния ваучер.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ