ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 електронни четци Amazon Kindle 6 Glaze

Спечелете 20 електронни четци Amazon Kindle 6 Glaze

1. ОРГАНИЗАТОР

„Нестле България“ АД, ЕИК: 831650349, 1360 София, бул.„Европа“ № 128.

2. ПЕРИОД И МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

(1) Играта стартира на 22 Ноември 2018 г. в 8:00 часа и приключва на 19 Декември 2018 г. в 24:00 часа.

(2) По всяко време Играта може да бъде прекъсната, спряна или удължена от Организатора, като обяви това по подходящ начин на promo.nestle.bg

(3) Играта се провежда само в магазините на Лидл (Lidl) на територията на Република България.

3. ПРОДУКТИ, УЧАСТВАЩИ В ИГРАТА

В Играта участват продуктите: кафе NESCAFÉ® 3in1 Classic, NESCAFÉ® 3in1 Creamy, NESCAFÉ® 3in1 Brown Sugar и NESCAFÉ® 2in1.

4. УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА

В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите в „Нестле България“ АД и служители на партньорите, участващи в организирането на Играта – „Силвър Лайнинг Камюникейшънс“ ЕООД и „Тип Топ Куриер“ АД.

5. НАГРАДИ

(1) За срока на Играта, посочен в т. 2 по-горе, могат да бъдат спечелени общо:

20 eBook четци – Kindle.

(2) Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

(3) Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани на други лица.

6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

(1) За да участва в Играта потребителят:

(а) купува кафе NESCAFÉ® 3in1 Classic, NESCAFÉ® 3in1 Creamy, NESCAFÉ® 3in1 Brown Sugar или NESCAFÉ® 2in1 за минимум 6 (шест)лева в един фискален бон. Покупката трябва да се е случила в периода на Играта.

(в) се регистрира, като попълни собственото си име, електронен адрес (e-mail) и парола (алтернативно, потребителят може да използва личния си профил в социалната мрежа Facebook) и  приеме правилата на Играта, Общите условия за ползване на Сайта на Играта и Правилата за поверителност.

(б)  въвежда номера на фискален (и) бон(ове) от закупените продукти, участващи в Играта, и прикрепя снимка(и) на фискалния(ите) бон(ове) на Интернет адрес: promo.nestle.bg („Сайта на Играта“). Фискалната(ите) боно(ове) трябва да са добре четими защото служат за доказателство за направената покупка и участие в Играта. Фискални бонове могат да се регистрират 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата в периода на Играта.

 (г) запази фискалния бон до 60 дни след края на Играта.

(2)Всеки участник има право на неограничен брой участия в Играта за спечелването на 1 (един)брой  от 20 броя eBook четци – Kindle.. Един потребител може да участва с един фискален бон само веднъж. Един потребител има право на неограничен брой участия с различни фискални бонове, отговарящи на условията на Играта. Един участник има право само на  една награда, независимо от броя участия и броя на регистрираните фискални бонове.

7. ПРОЦЕДУРА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ, ОБЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

(1) На 04.01.2019г. на случаен принцип чрез специализиран софтуер, в присъствието на представители на „Нестле България“ АД, ще бъдат изтеглени 20 печеливши. Ще бъдат изтеглени и 10 резервни участници, в случай че не може да се установи контакт с някои от печелившите.

(2) Печелившите ще бъдат публикувани до 10.01.2019г на promo.nestle.bg.

(3) След валидиране на тяхното участие според правилата на Играта, с печелившите ще бъде осъществена връзка чрез имейла, който са посочили при регистрация, с цел уточняване на телефон за връзка и адрес, на който да бъде доставена наградата. Ако се наложи, представител на Организатора може да се свърже със спечелилите участници по телефон за уточняване детайли във връзка доставката на наградата.

(4) В случай, че спечелилият участник не отговори на имейла и не предостави адрес, на който наградата да бъде доставена, в срок до 30 дни от обявяване на печелившите, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условията и изтеглен като резерва.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

 • Славянка Бабаяшева

  Здравейте! Относно играта : „Презареди за приключение“-не успявам да се регистрирам,тъй като ми изписва Невалидна парола! Ще помоля за отговор! Спокойна вечер!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   при проблем с регистрацията Ви съветваме да се свържете с организаторите от Нестле набезплатния потребителският телефона на компанията 0800 1 6666 . Работното им врем е от 8 до 17 часа.

   Поздрави и късмет в играта!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ