ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете новият дамски аромат PEPE JEANS

Спечелете новият дамски аромат PEPE JEANS

Играта продължава до 2 декември 2018 г.

Да, това е парфюм! И три от вас ще го спечелят, само трябва да се регистрират в Клуба на момичетата.

Новите аромати на Pepe Jeans бяха лансирани миналия месец. В сърцето на концепцията им е празнуването на живота тук и сега. Дори самият дизайн на флаконите говори за това: коктейлна чаша (за дамския) и шейкър (за мъжкия).

Амбра и мадагаскарска ванилия, подчертани от вкусна нотка на бадемово мляко, както и сладък вкус на маршмелоу и неустоим мускус рисуват силуета на дръзката жена, която умее да се наслаждава на всеки момент от живота си. Дамският флакон е оформен като чаша за мартини, стъклената повърхност е изцяло с релеф от яркорозови призми. Металическата капачка в цвят розово злато е в основата на флакона, ефектно нетрадиционно решение, и го придържа по елегантен начин.

Мъжкият аромат пък е дръзка версия на изтънчената и мъжествена свежест. Френска лавандула, комбинирана с пристрастяващ туист от сочен ананас, топла ванилия и изпечено кафе, рисува в едри щрихи мъжа с характер. Изисканият флакон, вдъхновен от културата на барманите, е фасетиран в призми и оцветен в най-харатерния цвят за марката – дънковото синьо. Дързост, стил и категоричност в едно.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ