ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесен подаръчен комплект L’Occitane

Спечелете чудесен подаръчен комплект L’Occitane

За тази Коледа модната къща CASTELBAJAC Paris и L’OCCITANE създават лимитирана колекция в празничен поп арт стил – съзвездие от образи, които символизират ценностите и каузите на L’Occitane: подкрепа на производителите от Южна Франция, ангажиментът на марката за съхраняване на биоразнообразието, създаване на справедливи условия на труд и икономическа самостоятелност за жените, набиране на средства за борба с предотвратимата слепота.

Всеки подарък от L’Occitane е едно съкровище от Прованс.

Каузите на L’Occitane  вълнуват много хора по света. Ще ви разкажем за тях и ще се радваме да докоснат сърцата ви, така както го правят и перкрасните им продукти.

My Commitments –  Истинска икономическа самостоятелност за жените

L’OCCITANE се придържа към етични принципи при подбора на източници на суровини и създава справедливи условия на труд и търговия за жените – производителки на масло от карите, една от емблематичните съставки на марката в Буркина Фасо.

My Provence – По-добро и устойчиво бъдеще за производителите в Южна Франция.

L’OCCITANE си сътрудничи с местните производители, подкрепя ги чрез редица инициативи и насърчава предаването на техните умения и знания за природата от поколение на поколение.

My Planet – Опазването на околната среда

L’OCCITANE е очарован от силата на природата и нейната способност да ни изненадва и учи. Марката разработва продукти, които се създават с респект към човечеството и света, в който живеем. L’Occitane си партнира с IUCN и НПО за съхраняване на биоразнообразието и има пряк принос в защитата на 150 вида растения.

My Vision – Зрение за милиони очи

Днес 285 милиона души в света са незрящи или с нарушено зрение, въпреки че 80% от слепотата е предотвратима. От 2009 г. до днес L’OCCITANE и тяхната фондация са осигурили достъп до офталмологична грижа на повече от 8 милиона души.

И тъй като нашата мисия пък е да радваме хората, даваме възможност на един от вас да спечели СТРАХОТЕН КОМПЛЕКТ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА С МАСЛО ОТ КАРИТЕ !!!

Можете да го спечелите като следвате тези няколко лесни стъпки :

Да харесате страницата на Fashion Inside във Facebook тук;

Да харесате страницата на L’Occitane en Provence (bg) във Facebook тук;

Да отговорите под поста във фейсбук на въпроса: Коя от каузите на марката бихте превърнали в своя?

Срокът за участие е 27 ноември – 4 декември. Името на победителя ще бъде обявено страницата на Fashion Inside във Facebook на 4 декември 2018 г. в 19.00ч.

Разгледайте неустоимите предложения на L’Occitane за Коледа тук.

Успех!

Текст и снимка: L’OCCITANE

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ