ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 60 пасатора BOSCH от шоколади Своге

Спечелете 60 пасатора BOSCH от шоколади Своге

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт.

За да участва в Играта, всеки участник трябва дa:

Стъпка 1: Влезe на www.svogeshokoladi.bg/promo и да сподели рецепта, която се приготвя с шоколад Своге.

Стъпка 2: Попълни името на рецептата, да избере от падащото меню необходимите продукти, и да опише в стъпки начина на приготвяне (максимум до 200 символа на всяка стъпка).

Стъпка 3: Попълни регистрационната форма като попълните следните полета:
– въведе реален мобилен телефон;
– въведе реален имейл адрес;
– потвърди captcha кода;
– потвърди (чрез чек-бокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията.

Стъпка 4: Изчака рецептата да мине одобрение от администратор в рамките на 24 часа от нейното създаване с цел елиминиране на участия с обидно и нецензурно съдържание. Ако предложението бъде одобрено, то участвате в седмичната томбола за награди. Само одобрените рецепти ще бъдат публикувaни на  www.svogeshokoladi.bg/promo

Всяка седмица от Играта, всеки участник може да се включи, както следва:
Период 1 – 10.12.2018 г. – 16.12.2018 г.
Период 2 – 17.12.2018 г. – 23.12.2018 г.
Период 3 – 25.12.2018 г. – 30.12.2018 г.

Тегленето на наградите ще се извършва до 48 часа след края на всеки период на активността измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“:

За да се включи във всяка една от седмичните томболи, всеки участник трябва да сподели поне една различна рецепта с шоколад Своге за съответният период.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен телефонен номер. За коректното отчитане на успешните опити на участника той трябва да използва един и същ телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер.

За периода на играта СА ПРЕДВИДЕНИ общо 60 бр. пасатори BOSCH MSM64110, разпределени по 20 бр. за всеки един от периодите на Играта.

Тегленето на наградите ще се извършва до 48 часа след края на всеки период на активността измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“:

Първите седем цифри (без националния код 00359) на телефонните номера на печелившите участници ще бъдат обявени на промоционалната интернет страница www.svogeshokoladi.bg/promo в раздел Печеливши в рамките на 48 часа след края на всеки период от Играта.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер.

Един участник може да спечели само една награда.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ телефонен номер

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 5-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение, не е предоставил валиден, реален и действащ телефонен номер, и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Един участник може да участва максимум с 5 качени рецепти всяка седмица, общо с 15 рецепти за целия период на Играта.

Всеки пореден опит ще бъде считан за невалиден.

Един участник може да спечели само по един брой награда за периода на Промоцията.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриер. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции, относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност. В случай, че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

2 comments

 • 0887244059

  Изпратих всички стъпки. Макар в регистрационната форма, системата не ми прие тел.номер. Защо? Направих всичко точно.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   може организатора на играта да иска телефонният номер да се въведе във вид +359ХХХХХХХ или само числата на номера без нулата.
   Може да се свържете с организатора. Поздрави и късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ