ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете матрак, завивки, възглавници и спални комплекти от Dormeo

Спечелете матрак, завивки, възглавници и спални комплекти от Dormeo

Играта продължава до 20 декември 2018 г.

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. Служители на „Студио Модерна – България” ЕООД също нямат право да участват в Играта.

Общо 61 награди, както следва:
1 бр. матрак РИНЮ ЕВКАЛИПТ 7 ЗОНИ с размер по избор на печелившия участник от асортимента на Организатора.
10 бр. ДРИЙМ ЗАВИВКА 4 СЕЗОНА;
20 бр. възглавница ДРИЙМ ПРЕМИУМ;
30 бр. спален комплект БАЛОНЧЕТА.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:
1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден email адрес;
2. Да посети уеб страницата на Играта на адрес: christmas.dormeo.bg;
3. Да натисне бутон „Играй“;
4. Да направи открие последователно 5 от посочените в дясно продукти на Дормео в подаръците за 1 минута;
5. С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от наградите по горната т. 5, разпределени между всички Участниците на случаен принцип.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с един свой email адрес

Организаторът ще осигури общо 61 бр. награди, както следва:  1 бр. матрак РИНЮ ЕВКАЛИПТ 7 ЗОНИ с размер по избор на печелившия участник от асортимента на Организатора; 10 бр. ДРИЙМ ЗАВИВКА 4 СЕЗОНА; 20 бр. възглавница ДРИЙМ ПРЕМИУМ; 30 бр. спален комплект БАЛОНЧЕТА. Всеки Участник в Играта може да спечели само 1 бр. награда. Наградите ще бъдат разпределени между Участниците на томболен принцип на 21.12.2018 г. посредством специализиран софтуер, изготвен по поръчка на Организатора за целите на Играта.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в Играта на следния интернет адрес christmas.dormeo.bg, както и на фен страницата на Дормео във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/DormeoBG, и/или на официалния сайт на Дормео за България на адрес: www.dormeo.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на тяхното име и email адрес, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@…).

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма от печелившите Участници с данните им за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена до Организатора от имейл адреса, с който се е регистрирал печелившият Участник в Играта до следния имейл адрес на Организатора: info@igra.topshop.bg. Всеки печеливш Участник е длъжен да предостави данните си за доставка по гореописания начин в срок до 01.01.2018 г. включително. След като Организаторът получи данните за доставка на печелившия Участник, Организаторът ще го уведоми по електронен път за срока на получаване на наградата.
Наградите ще бъдат доставени от Организатора в срок до 45 работни дни, считано от 02.01.2018 г. напълно безплатно, с куриер, до всеки печеливш Участник, който е  предоставил  навременно данните си за доставка по начина, определен в настоящата т. 9.2.

В случай, че  печелившият участник, спечелил матрак ТОПЕР РЕНЮ ЕВКАЛИПТ 7 ЗОНИ избере размер на матрака, който се нуждае от допълнителна заявка и допълнителен срок за доставяне до Организатора, то срокът за доставка до печелившия Участник може да надвишава 45 работни дни.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ