ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 20 чудесни награди от Shopixx

Спечелете 20 чудесни награди от Shopixx
Скъпи приятели, неусетно, отново сме в очакване на едни от най-светлите празници. Със затаен дъх отброяваме последните дни на отминаващата 2018 година и изпълнени с надежда ще посрещнем и Новата 2019!
Със сигурност много от Вас очакват със затаен дъх и нашата Коледно-Новогодишна игра – томбола, в която много от Вас ще спечелят приятни изненади и награди. Надяваме се тази прекрасна игра да се превърне в традиция и да даряваме повече от Вас със усмивки и позитивизъм! Само с няколко клика Вие се доближавате до прекрасните ни награди и изненади!
Какви са условията:
1. Харесайте и споделете поне веднъж нашата Фейсбук-страница Shopixx Bulgaria от тук: Shopixx Bulgaria
2. Присъединете се към групата ни и я споделете поне веднъж, за да научавате за нашите интересни предложения от тук: Оферти и промоции от Shopixx.eu
3. Запишете се за нашия инфо-бюлетин от тук: Инфо-бюлетин от Shopixx.eu 
4. Изберете си продукт от сайта и го поставете тук в коментарите. Ако бъдете избрани Вие ще спечелите продуктът, който сте поставили с линк от сайта www.shopixx.eu в коментарите на този пост.
 
Това е! Никога не е било по-лесно да спечелиш награда и то само с 4 лесни стъпки! Най-важното и интересно е: 1 от Вас ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели продуктът, който е показал в коментарите под снимката на Томболата. Общ брой на наградите: 20 – значи, че освен Щастливецът / ката, който/ято ще спечели желаната награда ще има още 19 късметлии, избрани отново на случаен принцип. Някои от наградите са изненади, други обаче са известни: уникален преносим говорител, кафемашина с капсули, парти лампички, USB флаш памет, мини тонколонки, албуми за снимки, фото чанта, конструктор Лего, кумпинг столове, палатка, детски игри и други изненади!
Играта е валидна от 9.12.2018 до 23.12.2018, със спечелилите ще се свържем лично, право на участие имат пълнолетни лица, в жребия ще попаднат единствено участници, отговарящи на поставените условия и изпълнили всички условия на Томболата. Участници, които не са изпълнили всички условия, няма да могат да участват в жребия за наградите. За това, много внимателно изпълнете задачите, за да имате шанс за спечелване. Организаторът си запазва правото на промени. 
Успех на всички и весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

3 comments

  • Играйте и спечелете

   Здравейте,
   ние събираме игрите с награди на едно място. С коментар „участвам“ не участвате никъде. За да участвате в която и да е игра, трябва да изпълните условията, които е поставил всеки организотр. В края на всяка публикация има и линк за участие. Можете да участвате от там.
   Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ