ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 комплекта за вино

Спечелете 5 комплекта за вино
ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ
Facebook игра „С покана или без?“
На 04 януари 2019 г. на Facebook страницата на Пощенска банка ще бъде публикувана игра „С покана или без?“.
Всеки участник трябва да сподели в коментар под игровата публикацията във Facebook отговор на въпроса „Ходите ли на имен ден без покана?“. Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Всеки отговорил на това условие ще участва в теглене на случаен принцип за награда.
Зачитат се всички коментари, вписани в периода на играта – от публикуването ѝ на 04.01.2019 г. до 23:59 часа на 11.01.2019 г., които отговарят на настоящите правила.
Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.
НАГРАДИ
След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, ще бъде изтеглен един участник, отговарящ на условията за участие, който ще спечели награда.
Наградата е: 5 бр. комплект за вино
Имената на победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Пощенска банка на 15.01.2019 г. Победителите следва да се свържат с администратора на играта чрез лично съобщение към страницата на Пощенска банка в рамките на 3 работни дни от обявяването им. Ако обявените победители не се свържат с администратора на играта в посочения срок и по посочения начин, ще бъдат изтеглени и обявен нови трима победители.
Наградата не може да се заменя за друга стока или паричната ѝ равностойност.
ТЕРИТОРИЯ
Играта се организира онлайн, наградата се изпраща с куриер и може да бъде получена само на територията на Република България.
СРОКОВЕ
Играта стартира от момента на публикуването и на 04.01.2019 г. и завършва в 23:59 часа на 11.01.2019 г. Всички публикувани коментари след тази дата/час, няма да вземат участие в играта.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ