ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди от emobile.bg

Спечелете чудесни награди от emobile.bg
🎁📢 ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ подарък от emobile.bg! Как? 💁👇
 Харесай фейсбук страницата ни – emobile.bg
 Сподели поста публично на стената си
 Отговори в коментар кой продукт искаш да спечелиш: STURDO ( http://emobile.bg/zariadno-car-charger-sturdo-2xusb-bial.html ) или RED ANT (http://emobile.bg/bg-product-details-176.html ) 🐶 и един от Вас ще бъде изтеглен чрез томбола на 15.01.2019г. Победителят ще получи посочения от него продукт с безплатна доставка до офис на Рапидо/Спиди.
Наградите не спират дотук! 🎁🎁🎁Ще изтеглим и 4-ма от Вас, които ще получат ваучер с 20% отстъпка за пазаруване в нашия онлайн магазин – emobile.bg
Срок за участие в играта: 18:00ч. на 15.01.2019г.
Желаем Ви късмет – Екипът на emobile.bg!

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА:
Организатор: emobile.bg
Начало и край на играта: от публикуването на поста до 18:00ч. на 15.01.2019г.
В томболата участват само тези, които са изпълнили всички условия посочени от emobile.bg, с изключение на организаторите и техните роднини.
В жребий на случаен принцип ще бъдат изтеглени 5-има, коите ще спечелят както следва:
1 бр. награда – посочения в коментара от победителя продукт (зарядно за автомобил STURDO или кожен калъф за телефон RED ANT). Наградата ще бъде изпратена с икономична доставка до офис на Рапидо/Спиди посочен от участника на следващия ден след приключване на играта – 16.01.2019г. Доставката е за сметка на emobile.bg. Възможно е и лично предаване след допълнителна консултация.
4 бр. награди – ваучер под формата на промо код, за 20% отстъпка при пазаруване в онлайн магазина emobile.bg. Отстъпката е от редовната цена на продуктите и може да се използва еднократно за всички налични продукти в сайта. Отсъпката важи само продукт/и направени в една поръчка(кошница) и не включва доставката. Валидност на ваучера – до 15:00ч. на 28.02.2019г. Ваучерът може да се предодстъпва на други лица по преценка на спечелилия. Ваучерът не може да се заменя с друг такъв или подобен или срещу парична еквивалентност.
Имената на победителите ще бъдат публикувани в страницата веднага след тегленето на жребия, който ще бъде в 20:00ч. на 15.01.2019г. Те ще получат и лично съобщение в профилите си за уточняване и въпроси, ако има такива.
С уважение,
Екипът на emobile.bg

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ