ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3000 козметични кутии с награди от dm

Спечелете 3000 козметични кутии с награди от dm

Пазарувай и може да спечелиш 1 от над 3000 награди !

Играта е с период на провеждане от 10.01.2019 г. до 20.02.2019 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.
Участието в играта е обвързано с покупка на стойност на и над 1,00 лв. с ДДС. В играта може да участва всяко лице на възраст над 14 години.
Всеки ден през периода на играта във всеки един dm магазин на случаен принцип,предварително зададен от информационната система на „дм България“ ЕООД, ще бъде избиран един от клиентите, който ще спечели една от посочените награди. В момента на извършване на покупката, още докато е на каса, клиентът веднага разбира дали печели.

Един клиент може да участва многократно в активността в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност на и над 1,00 лв. с ДДС във всеки от dm магазините на територията на страната.
През периода на играта всеки участник има възможност да спечели една от общо 3192 бр. предметни награди, които са 29 различни вида.
Наградите се получават на момента на място в съответния dm магазин. Участник в играта, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с друга или с паричната й равностойност.
Всеки печеливш участник може по собствен избор да се съгласи, че в случай че спечели награда от играта, да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, без за това да му се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на„дм България“ ЕООД.
Съгласилите се печеливши участници попълват нарочна декларация за съгласие, изготвена и предоставена от „дм България“ ЕООД за използване на снимките за маркетингови цели.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ