ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 комплекта награди от HiPP

Спечелете 5 комплекта награди от HiPP
  • Снимката е илюстративна

За постигане на високия HiPP стандарт за биокачество се започва с подбора на почвата. Първо се вземат почвени проби, за да се прецени дали определеното поле отговаря на изискванията. Плодовете и зеленчуците HiPP се отглеждат в най-подходящия за всеки вид регион, като компанията работи в партньорство с подбрани биоземеделци. Експертите на HiPP работят в тясно сътрудничество с биопроизводителите още от самото начало – както при подбора на почвите и семената, така и при засаждането, и по време на събирането на реколтата. При доставката на суровините те биват изследвани и само когато лабораторните тестове покажат, че продукцията е безупречна, те се пускат за преработка.

Химическите и синтетичните торове са забранени при отглеждането на HiPP органичните зеленчуци. Ние отстраняваме плевелите по традиция механично и дори ръчно. Ние защитаваме полезните организми и предпазваме растенията от вредители чрез сложни методи на засаждане.

HiPP подлага на тестове биологичната продукция, дори след като тя вече е отгледана. Замърсители във въздуха, почвата или от съседни ферми все още могат да замърсят плодовете, зеленчуците и зърното, които са били засадени. Законодателството позволява наличието на много ниски количества пестициди в детските храни. Обаче не е така с продуктите HiPP. Компанията се стреми към много по-ниски стойности, отколкото законът позволява: това означава, че ние не позволяваме наличието на тези остатъци и затова извършваме допълнителни анализи на най-високо технологично ниво. Само най-безупречните органични суровини се пълнят в бурканчетата HiPP и получават знака за „Биологично качество“.

С модерното си техническо оборудване за откриване на вредни остатъчни вещества лабораториите на HiPP са лидер в Европа. Те могат да филтрират около 1200 потенциално вредни за организма остатъци. Нивото на чувствителност на апаратурата е невероятно: тя може да открие кристалче сол в 25-метров плувен басейн.
Високият стандарт за качество HiPP и стриктните проверки на храните гарантират пълната им безопасност и органичен произход. За да може до детето Ви да достигне само най-доброто.

Включете се в предизвикателството на HiPP
Отговорете на въпроса през колко проверки за качество преминава всяко HiPP бурканче?
Правилния отговор ще откриете ТУК.
Петима от отговорилите правилно ще спечелят специална HiPP кутийка с лъжички и бурканче HiPP по избор. Ще очакваме вашите отговори до 14.01.2019 г.
Успех на всички!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ