ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential

Спечелете 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential

Познайте кои водещи марки инструменти се предлагат в магазини Баш Майстора. Регистрирайте своето предположение до 31-ви януари 2019г. включително и участайте в играта за спечелване на 1 брой 7 инчов таблет LENOVO TAB 7 Essential!

Късметлията ще бъде изтеглен на 05.02.2019г. и ще получи награда от магазини Баш Майстора!

Запознайте се с общите условия и правилата на играта намиращи се под бутона за участие.
Разберете кои са късметлиите в нашите игри, като следите обявените резултати в нашия раздел „новини„, както и на facebook страницата на Магазини Баш Майстора. Пожелаваме Ви успех!

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА „ПОЗНАЙ и СПЕЧЕЛИ“

1. ПЕРИОД НА РЕАЛИЗАЦИЯ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията ще бъде проведена съгласно определените в Официалните правила дати в периода на кампанията.

Период на кампанията: 11.12.2018 г. до 24:00 часа на 31.01.2019 г., включително.

2. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

„Баш Майстора“ ЕООД

3. ПОДАРЪЦИТЕ  ЗА  УЧАСТНИЦИТЕ  В  КАПМАНИЯТА  СЕ  ПРЕДОСТАВЯТ  ОТ

„Баш Майстора“ ЕООД.

4. ПЛАТФОРМА, НА КОЯТО СЕ РЕАЛИЗИРА КАМПАНИЯТА

https://bashmaistora.bg/

Кампанията се организира и провежда на цялата територия на Република България.

5. УЧАСТИЕ

6. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ И МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА

6.1. Провеждането и участието в Кампанията се извършва в съответствие с правилата, установени по-долу.

6.2. Всеки участник е длъжен да спазва настоящите правила. С участието си в Кампанията, всеки участник потвърждава, че е запознат с тези Правила и ги приема.

6.3. За участие в Кампанията участникът използва своята регистрация чрез имейл адрес, телефон, име и фамилия съобразно ПРАВИЛАТА ЗА УЧАСТИЕ и ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ.

6.4. Участието се извършва посредством следния механизъм:

6.4.1. Всяко физическо лице, което има навършени 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Кампанията и което посети страницата https://bashmaistora.bg/games/, в периода от 11.12.2018г. до 24:00 часа на 31.01.2019г. има право да участва в томболата за наградата обявена на https://bashmaistora.bg/games/.

6.4.2 За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки:

– Да посочи предположение за предлаганите марки инструменти, които съвпада с реалните предлагани марки в магазини Баш Майстора.

– Да се регистрира с име, фамилия, телефонен номер и електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

6.4.3 Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация за верен отговор. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи данни, то в томболата за наградата той ще участва само под един номер.

6.5. Ограничения за участие: Не може да бъде участник в Кампанията лице, което е съдружник или акционер, или работи по трудово правоотношение, или работи въз основа на друг договор за Организатора, или е заето в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Кампанията. При наличие на данни, установяващи несъвместимост с това изискване, Организаторът на Кампанията преустановява участието на такова лице до опровергаването на несъвместимостта от страна на участника. Организаторът на Кампанията самостоятелно преценява дали неизпълнението на изискванията е опровергано.

6.6. Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена на потребители; дублиране на имена от недоброжелатели; дефектно или неуспешно електронно предаване на данни; повреда на комуникационната връзка, независимо от причината по отношение на оборудване,  системи,  мрежи,  линии,  сателити,  сървъри,  компютри  или  доставчици, използвани по отношение на тази кампания; недостъпност или неразположение на интернет или на интернет страницата или комбинация от тях; повреда на системата на сайта; други форсмажорни обстоятелства.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ