ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 удобни куфара за ръчен багаж

Спечелете 3 удобни куфара за ръчен багаж

Навсякъде с теб!

„Пътуването е единственото нещо, за което даваш пари, а те прави по-богат!“
Ще спазите ли новогодишното си обещание да пътувате повече? Знаем, че януари месец е най-добрият месец за планиране на всички пътувания, които бихте искали да осъществите. Независимо дали ще предпочетете да опознаете далечни и екзотични точки, дали бихте искали да срещнете блясъка на европейските столици или бихте избрали да посетите свои близки, които не сте виждали отдавна.
Помечтайте смело и ни споделете отговора на въпроса „До коя дестинация мечтаете да пътувате през 2019 година?“. Всеки отговорил на съобщението в DSK Smart участва в томбола, а като награда може да спечелите уникален куфар за ръчен багаж, който ще бъде с вас по време на всяко пътуване.
С DSK Smart можете да банкирате от всяко място и по всяко време!
За да участвате:
–          Влезте в приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК – DSK Smart.
В случай, че нямате DSK Smart можете да го изтеглите напълно безплатно от електронния магазин на Вашето смарт устройство – телефон или таблет. За да регистрирате приложението влезте в ДСК Директ – меню „Смарт приложения“ – „Регистриране на устройства“.
–          Отговорете на въпроса, получен като съобщение във входящата Ви поща в DSK Smart – „До коя дестинация мечтаете да пътувате през 2019 г.?
–          Изпратете Вашия отговор и автоматично ще бъдете включени в томболата за спечелване на един от трите куфара за ръчен багаж.

 

Изтеглете DSK Smart от тук:

  

 

   

 

Проверете входящата си поща в DSK Smart:

Участници

Кампанията е предназначена за всички клиенти на Банката със сключени договори за достъп до електронните ѝ канали: ДСК Директ и DSK Smart преди 07.01.2019 г.

Период на играта

7 януари – 8 февруари 2019 г.

Теглене

На 14 февруари 2019 г. на томболен принцип ще бъдат изтеглени тримата печеливши.

Уведомяване

Печелившите ще бъдат уведомени по телефон и чрез съобщение в мобилното банкиране DSK Smart за начина на получаване на наградата.

Наградите

3 изключително удобни куфара за ръчен багаж с размер 56x37x25 см.

 

Пожелаваме Ви късмет!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *