ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет подаръчни комплекта на Българска роза Карлово

Спечелете пет подаръчни комплекта на Българска роза Карлово

Свети Валентин се празнува всяка година на 14 февруари. Това е денят, в който хората подаряват цветя, сърчица, шоколад, картички. Празнувайки деня на любовта Свети Валентин, показваме признателността към хората, които обичаме и обожаваме. Очакват ни приятни емоции и сбъднати мечти.

Произходът на Свети Валентин не е ясен. Една легенда разказва, че Клавдий не е искал мъжете да се женят по време на война, защото вярвал, че ще са по-добри войници. Епископ Валентин се противопоставил на този закон и тайно провеждал сватбени церемонии, затова бил екзекутиран по заповед на императора.

През годините различни легенди обикалят света. И днес хората почитат Свети Валентин с молба да ощастливи любовта им, да имат благоденствие в семейството. Освен т.н. „валентинка“,  друга традиция е подаряването на рози. Те били любимите цветя на Венера – римската богиня на любовта. Розите са символ на страст и романтика. На този ден се подаряват над 500 милиона рози по цял свят.

Безценното масло от българска роза, както и любовта, правят всяка жена още по-красива и уверена. Вече 70 години Българска роза Карлово знае как да превърне магията на маслодайната роза в чудодейна козметика и да я направи позната по целия свят.

Станете част от играта „Ухание на любов с Българска роза Карлово“! 
Открийте промокода, скрит в един от продуктите на серията Rose Original на сайта www.bulgarianrose.bg
Участвайте в томболата за един от петте подаръчни комплекта на Българска роза Карлово, като споделите в коментар промокода и линк към своя любим продукт за тяло.

Победителите ще бъдат изтегление на 15 февруари 2019 г.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ