ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете две външни батерии SONY

Спечелете две външни батерии SONY
Играта „Xperia Валентинка” е организирана от: Sony Mobile Communications AB (sediul: Nya Vattentornet, SE-221 88 Lund, VAT Number. SE5566156658-01 (накратко „Организатор“).
1. Период:
От 11:30 ч. на 14.02.2019 г. до 21:00 ч. на 18.02.2019 г.
2. Правила за Участие:
  • Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.
  • Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички физически лица с постоянно местожителство на територията на Република България, на възраст над 18 години.
  • В Играта не могат да участват служители на Организатора или свързаните с тях компании.
3. Механизъм на играта:
3.1. Играта се провежда на официалната Facebook страница: https://www.facebook.com/sonymobilebg/
3.2. Участниците в играта следва да решат любовната загадка, показана в изображението на играта, и да напишат своя отговор в коментар под поста.
3.3. Всеки участник има право само на едно участие на ден в играта. Всяко едно участие увеличава шансовете да бъде изтеглен като печеливш, тъй като отговорът му се зачита като отделен.
4. Награди:
  • 2 бр. мобилна батерия CP-V5B, 5000 mAh
5. Определяне на печелившите. Получаване на наградите:
  • На 19 февруари с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, ще бъде изтеглени 2 победители измежду участниците, които са изпълнили условията в т.2, т.3.2 и т. 3.3 от настоящите „Правила и условия“. Техните имена ще бъдат обявени на официалната страница на Sony Mobile BG във Facebook на 19.02.2019 г.
  • Всеки участник в играта с регистрирането си се съгласява в случай, че бъде обявен за Победител, ще предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Адрес за доставка на наградата; Телефон за връзка;
  • Организаторът си запазва правото да избере друг Победител в случай на основателни съмнения, че даден участник е нарушил някое от Правилата за участие в играта и по този начин е ощетил други участници.
  • Организаторът не носи отговорност, в случай че участник е предоставил невалидни данни – непълен или неточен телефонен номер, имейл адрес; грешни имена или грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата;
  • Наградите ще бъдат изпратени на всички Победители в играта до 3 календарни седмици след предоставяне на всички нужни данни от страна на избраните участници.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ