ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете козметичен комплект Dr.Scheller

Спечелете козметичен комплект Dr.Scheller

Подаръците в месеца на любовта продължават 

С нашите партньори Dr.Scheller Bulgaria, чийто успокояващ дневен крем с бадем и невен ще можеш да изпробваш с първата кутия за натурална козметика Missterra, имаме подарък за теб!

➡️Спечели комплект от Успокояващ крем бадем и невен Dr.Scheller 50мл. и успокояваща лист маска бадем и невен Dr.Scheller, поднесени в красив несесер.

За да се включиш, отговори в коментар какви според теб са най-големите ползи от употребата на продукти с натурални масла 

Можеш да отбележиш и приятели в коментара си, за да ги поканиш да се включат.

Не пропускай да харесаш страницата ни, за да си сред първите, които ще узнаят името на късметлията. Ще обявим победителя в играта на 22.02.

➡️Повече за наградата:
Dr.Scheller е единствената марка натурална козметика, при която се използва PhytoSolve®* комплекс. Това са прозрачни емулсии от соев лецитин, получен от натурални чисти растения. Тези емулсии са обогатени с Успокояващиятият крем с био масло от бадем, екстракт отценни натурални съставки и понеже са с минимален размер проникват лесно в дълбочина в кожата. Така натуралната козметика достига по-целенасочено и по-ефективно от всякога. В серията за чувствителна кожа подхранващия цветен екстракт от невен прониква капсулован в кожата чрез PhytoSolve® технологията и въздейства отвътре навън. Маслото от бадем осъществява действието си отвън навът

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ