ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете новият чудесен аромат GUCCI GUILTY POUR FEMME

Спечелете новият чудесен аромат GUCCI GUILTY POUR FEMME

Днес, в Клуба на момичетата, подаряваме на една от вас новото лице на Gucci революцията – ароматът Gucci Guilty Pour Femme – прероден, ориенталски и цветен, с превъзходни флорални акорди и подчертани естествени аромати, разцъфнали в изискания парфюм. Идеята за спряло време стои зад станалия икона „виновен парфюм“ на Gucci. А тук той е подсилен с дори по-високо концентрирани ароматни съставки от класическата версия на тоалетната вода.

Gucci Guilty Pour Femme разгръща настроението си с връхните нотки, озарени от цитрусовото ухание на мандора – плод, растящ на остров Кипър, омекотено от естествен бергамот и розов пипер.

Сърцето на аромата определя изцяло новото му звучене: люляк, в контраст с розови и виолетови нотки, обвит от ухание на масло от здравец, създава тази индивидуална цветна хармония. Дълбок естествен дует от ароматни масла, сърце от пачули и масло от пачули, комбинирани с амброви нотки, оставят траен силаж – времето, в което ароматът на парфюма се носи във въздуха.

Нова чувственост е вложена и във високите, изтънени форми на флаконите. Преработен, за да отрази същия силует като мъжкия аромат, флаконът Gucci Guilty Pour Femme отразява равнопоставеността на жените и мъжете. Частично обвит в златисто оцветен метал, с подобаваща блестяща капачка, той контрастира на оцветената в бледорозово течност на аромата.

Новата глава от класиката Gucci Guilty разказва за насладата от това да бъдеш напълно свободен. Дързостта гори с ярък пламък и от новото и категорично име на кампанията – #ForeverGuilty е дадено от Александро Микеле, творческия директор на Gucci. Звездите в нея са Джаред Лето (когото виждаме отново в историята на Gucci Guilty) и Лана Дел Рей – двамата се допълват перфектно, за да предадат посланието за свободния дух, съществуващ извън социалнoто удобство.

Както винаги, освен малко късмет, за да спечелите новия Gucci Guilty Pour Femme, трябва да се регистрирате за играта в Клуба на момичетата! Успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ