ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон iPhone XS и още награди

Спечелете смартфон iPhone XS и още награди
Новата игра 📸„Фурми щракни и новия айфон XS вземи” ЗАПОЧНА! Всяка седмица един от участниците ще грабва готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие, а накрая един от включилите се в ⭐️СПЕЦИАЛНАТА ИГРА ще получи чисто нов iPhone XS. Фурмите Queen`s Diamond са здравословни и без добавена захар, а докато ги похапвате, може да спечелите и атрактивна награда! 👌👌

👉За участие следвайте стъпките:👈
1.Харесайте страницата Сладко детство.
2.Отбележете в коментар под тази публикация човека, с когото искате да се подсладите с фурми Queen`s Diamond, за да участвате в тегленето за седмична награда.

❗️ВАЖНО: За участие в СПЕЦИАЛНАТА ИГРА за айфон XS изпратете като коментар под тази публикация атрактивна снимка на вас или ваш близък с пакет фурми Queen`s Diamond.

➡️Първият късметлия ще бъде обявен на 26 февруари. Официалните правила на играта вижте тук> https://goo.gl/fKMKzd

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

6 comments

 • Добър ден искам да спечеля IPHONE XP

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

 • Димитър

  Здравейте! Искам да спечеля iPhone se

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събираме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81.

   • Здравейте искам да спечеля айфон 13

    • Играйте и спечелете

     Здравейте,
     за да участвате в играта, трябва да посетите линка за участие в края на горната публикация.

     Поздрави и късмет!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ