ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет комплекта мицеларна вода Garnier

Спечелете пет комплекта мицеларна вода Garnier

Дори сега, във времето, в което разполагаме с хиляди разкрасителни продукти и процедури, качественото почистване на кожата остава най-важният ритуал в мисията за красива и здрава кожа, който не може да бъде заместен от нищо друго. Когато кожата не е чиста, а порите са запушени от замърсяванията около нас или с остатъци от грим, тя неминуемо страда и това си личи – повяхнал тен, липса на блясък, комедони и пъпчици са неизбежен резултат от задушаването ѝ.

Затова и всяка от нас, която държи на добрия си външен вид и здравето на кожата си, не бива да пропуска ежедневното почистване на лицето, независимо дали върху него има грим или не.
За да улесним тази задача, трябва да поговорим за правилния подход за почистване на кожата и по-конкретно – за мицеларните води на Garnier. Bлагодарение на съдържащите се в нея мицели, мицеларната вода внимателно улавя мръсотията и я премахва като магнит Те нежно улавят замърсяванията и ги отстраняват от кожата, за да остане тя чиста, гладка и мека.

Включете се в играта на Garnier и BG-Mamma
Включете се в темата и споделете с нас до 04.03.2019 г. какво ви харесва във всяка от двете мицеларни води и използвали ли сте ги досега. Публикувайки своя отговор ще участвате в томболата и може да спечелите един от петте комплкета мицеларна вода за чувствителна кожа и двуфазна мицеларна вода с масла за премахване на водоустойчив грим.

І. Описание на играта, условия за участие
1. Играта „Включете се в играта на Garnier за чиста и красива кожа“ се провежда на интернет страницата BG-Mamma (www.bg-mamma.com) в периода от 18.02.2019 г. до 23:59 ч. на 04.03.2019 г. („Период на играта“).
2. В Играта могат да вземат участие пълнолетни физически лица („Участници”, „Потребители”), които валидно са се регистрирали в уебсайта www.bg-mamma.com и са приели настоящите Общи условия за провеждане на Играта. Регистрацията в www.bg-mamma.com се извършва съобразно Общите условия и правила, публикувани от Организатора на тази страница със съдействието на нейния собственик и/или администратор.
3. Участието в Играта може да бъде осъществено по следния начин:
3.1. В периода от 18.02.2019 г. до 23:59 ч. на 04.03.2019 г. желаещите да участват в Играта трябва да изпратят отговор на въпроса „Какво ви харесва във всяка от двете мицеларни води и използвали ли сте ги досега?“, публикуван в рамките на темата. Едва след публикуване на коментар лицето ще бъде регистриран като Участник в играта, съгласно настоящите Общи условия.
3.2. Петима участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип.
4. Всеки регистриран потребител може да участва в Играта само с един потребителски профил.
5. Всеки регистриран потребител на форум BG-Mamma ще бъде регистриран за участие в Играта само веднъж след публикуването на първото мнение. Следващи публикации в темата не дават допълнително право за регистрация в Играта.
6. Участниците могат да изпращат и/или публикуват мнения, текстове, снимки (изображения), видеоклипове и др., съобразно правилата на www.bg-mamma.com.
7. Не се допуска публикуването и разпространението на текстове и материали, които противоречат на действащото българско законодателство, морала и добрите нрави, включително, но не само: текстове, снимки, материали, съобщения които съдържат порнография или подтикват към насилие и незачитане на човешкото достойнство, включително съдържащи заплаха за живота и телесната неприкосновеност на човека, пропагандиращи дискриминация, проповядващи фашистка, расистка или друга недемократична идеология, както и подтикващи към поведение, което нарушава обществения ред и общоприетите морални норми, снимки с еротично съдържание, с участие на малолетни и непълнолетни или предназначени за тях.

ІІ. Получаване на наградата
8. Всеки от печелившите потребители съгласно т. 3.2 и т. 4 ще получи награда –  комплект от мицеларна вода за чувствителна кожа и двуфазна мицеларна вода Общият брой на наградите е пет
9.1. Печелившите участници се уведомяват на интернет страницата www.bg-mamma.com и/или в специалната тема от представители на форум BG-Mamma на 05.03.2019 г., като се използват екранните им имена за индивидуализиране. Всеки един от Победителите, чийто настоящ адрес е на територията на Република България, има право да получи наградата си по куриер на предварително посочен от него адрес в рамките на 7 (седем) работни дни. В случай, че наградата следва да се получи на място в офиса на Организатора, Организаторът уведомява за това спечелилите участници.
9.2. Във връзка с доставката на Наградата, всеки от спечелилите потребители следва да предостави на Организатора, посредством лично съобщение, своите три имена,  телефон за връзка и адрес за доставка. Наградата се доставя от Организатора на посочения от спечелилия участник адрес, по начин, какъвто Организаторът намери за подходящ (куриер, поща или друго).
9.3. В случай че предметната награда е на стойност над 100 лева, Партньорът се задължава да удържи и внесе за своя сметка дължимия за предоставената награда данък по сметката на Национална агенция по приходите в срок до края на месеца, следващ тримесечието, през което доходът от предметната награда е придобит от физическото лице. За предметни награди на незначителна стойност (под 100 лева) данък не се дължи.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ