ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете уикенд за двама в хотел Астера – Банско

Спечелете уикенд за двама в хотел Астера – Банско

Imoti.net организира единствените в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която заставаме, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша.

За обективна оценка на дейността на брокери и агенции за недвижими имоти ще разчитаме на компетентно жури, но и на мнението на потребителите на техните услуги.

Посочете своя фаворит – брокер, агенция и/или сайт за недвижими имоти и имате шанса да спечелите УИКЕНД ЗА ДВАМА в хотел АСТЕРА – Банско.

Забележка: Можете да гласувате само веднъж и само веднъж да отворите и попълните формуляра. Ако при попълването посочите Агенция, но не посочите своя фаворит за Сайт или Брокер, повече няма да е възможно да отворите формуляра. Не е задължително да гласувате и за трите – Агенция, Брокер, Сайт, но имате тази възможност.

Срокът за гласуване е до 10 март 2019 г.

Печелившият ще бъде определен чрез жребий измежду гласувалите за брокер, агенция или най-добър сайт на агенция за недвижими имоти.

За целта са ни необходими персонални данни на гласувалите – име и фамилия, телефон за връзка и e-mail.

Победителят ще бъде информирани по e-mail и чрез телефонно обаждане за начина на получаване на наградата.

Благодарим ви за участието и успех в жребия!

Наградата ще бъде обявена на 21-и март 2019 г. в сайта nagradi.imoti.net.

*** На участникът, който спечели наградата, организаторът осигурява служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата, във връзка с деклариране на доходите от парични и предметни награди, съгласно Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ