ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ароматът The Only One 2 на Dolce&Gabbana

Спечелете ароматът The Only One 2 на Dolce&Gabbana

Играта продължава до 10 март 2019 г.

В нашия Клуб на момичетата подаряваме само най-новите парфюми и тази седмица не правим изключение. Второто издание на The Only One на Dolce&Gabbana – The Only One 2 – може да бъде ваш, ако участвате и сe регистрирате в играта, в любимия на всички момичета клуб.

С нотки червена роза в сърцето на аромата, обгърнати от чувствен черен воал, The Only One 2 надгражда флоралното наследство на предшественика си,The Only One, обогатявайки го с червени плодови нотки. Познатата ни композиция от кафе и виолетки сега е допълнена от червена пудрена роза, което прави парфюма изключително съблазняващ и озарен от топла женствена аура. Неустоимото желание да го чувстваме по кожата си се дължи и на зърната тонка и пачули в основата на парфюма.

Опаковката напомня рубин, украсяващ накит от колекция висша бижутерия на Dolce&Gabbana. Златният пръстен под капачката символизира блясъка и елегантността на жената – The Only One, a ръкописно изписаната цифра 2, пресичаща надписа, напомня на нейния съблазнителен и женствен силует.

Кампанията за The Only One 2 е заснета от фотографите Morelli Brothers в автентичната атмосфера на Трастевере (Рим). Лице на аромата е британката Емили Кларк, която излъчва едновременно сила, независимост и много женска чувственост.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

2 comments

  • Искаме да знаем как се теглят печелившите и къде можем да проследим томболата?

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ