ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 30 преси за коса и 1000 продукта Dove

Спечелете 30 преси за коса и 1000 продукта Dove

Dove знае, че красотата не е нещо, на което да робуваш. Тя е точно обратното – свободата, която ти личи.

Затова от години Dove застава на страната на истинската жена, естествено красива в своите възходи и падения, и срещу изкуствено наложената и подтискаща идея за това какво точно е „красиво“. Dove вярва, че колкото повече се освобождаваш от тази идея, толкова по-ярко блести твоята истинска красота.

Dove разбира, че в този свят на модни идоли и преходни тенденции е лесно да изгубиш очи за собствената си красота.

Затова с новата си кампания искаме да покажем на жените един по-различен поглед към тях самите.

Dove търси истинската красота и нейните истински истории, за да ги разкаже на България.
Защото никога няма да се уморим да доказваме, че красотата се крие вътре в нас, дори когато не я виждаме.

Споделете историята си

Застани до нас в това вълнуващо пътешествие и ни помогни да вдъхновим хиляди жени да се погледнат с нови очи!

Разкажи ни своята истинска история, като отговориш на няколко въпроса.

В края на кампанията истинските истории на 10 български жени ще бъдат разказани през погледа на талантливи български писатели в първата по рода си „Книга за красотата“. Писателите ще посетят избраните жени лично, за да усетят истинската красота на техните истории. Книгата ще бъде разпространена в безплатен тираж, за да достигне до хиляди български жени, да им докаже, че красотата е в очите на наблюдателя и да ги вдъхнови да я видят в себе си.

Dove вярва, че е крайно време красотата да се освободи от изкуствените ограничения, които са ѝ наложени. Ако споделяш тази вяра, участвай и стани посланик на истинската красота! Вдъхнови хиляди български жени да се преборят със собственото си неодобрение и да се видят, каквито са в действителност: уникални, носещи собствен чар, красиви!

По време на „Кампанията“, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 1040 (хиляда и четиридесет) победители, които ще спечелят някоя от следните награди:

а. Нематериални награди:
Десет от участниците ще спечелят лична среща с български писател, който ще чуе тяхната история и ще я преразкаже в „Книга за красотата”. Фотограф ще направи снимки на участниците. Избрани снимки ще станат част от „Изложба за истинската красота“, която Организаторът ще осъществи като завършек на кампанията.
Всички подробности около личната среща и фотосесията ще бъдат уточнени допълнително с Организатора, след валидиране на печелившия участник.

Материали награди:

Душ гел Dove с персонализиран етикет, върху който е изписано името на участника х 1000 броя
Преса за коса Philips Moisture Protect х 30 броя

Един участник може да спечели само 1 (една) нематериална награда и само 1 (една) материална награда.

В рамките на 10 работни дни след приключване на кампанията ще се изтеглят 1040 (хиляда и четиридесет) победителя. Тегленето става чрез специализиран софтуер, на томболен принцип, в присъствие на нотариус, в офиса на Страта Промо ЕООД. За всяка една награда се теглят по трима резервни участници.

Организаторите се свързват с печелившия участник, на посочения от него телефонен номер или имейл адрес, в регистрационната форма, за да го информират за обстоятелството, че е спечелил награда. Уведомлението ще се извърши в срок от 10 дни след тегленето на наградите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА. КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ