ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели чифт обувки от най-новата серия на Timberland – Brooklyn

Спечели чифт обувки от най-новата серия на Timberland – Brooklyn
Историята на Timberland започва преди много години с появата на едноименния Жълт ботуш, който бързо се превръща в емблема за качество. Създателите му представят първите по рода си непромокаеми кожени ботуши, съчетаващи първокачествен жълт набук, дебела гумена подметка и невиждана майсторска изработка. Това поставя нови стандарти в обувната индустрия.
Съвременните колекции обувки и облекло са направени от възобновяеми, органични и рециклирани материали, което позволява на хората по цял свят да се наслаждават на природата и винаги да изглеждат страхотно.
Този сезон Timberland представя модела Brooklyn – маратонка в ретро стил, въплътила в себе си духа на марката.
Създаден за ретро ентусиастите от 90-те години, моделът Brooklyn е ключово допълнение към семейството на маратонките. Удобен, с връзки и направен от различни материали, той се отличава с премиум мек велур и издръжлив плат. Предстои да бъде пусната ранна пролетна версия от плат и кожа, както и шест-инчов модел с цип.
Междинната подметка Aerocore, осигуряваща постоянно омекотяване на ходилото при ходене, идеално допълва тази маратонка, което я прави перфектна за градски приключения. За да разгледате моделите и научите повече, посетете timberland.bg и последвайте във Facebook или Instagram.
Сега имате шанс да си спечелите чифт от новата серия Brooklyn, ако участвате в играта по Радио Fresh! Влезте във Facebook страницата ниотговорете на тематичния въпрос и харесайте страницата на Timberland във Facebook или Instagram, с което участвате в жребия, който ще бъде теглен след 18 март.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ