ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 комплекта от два цветни стола Боби

Спечелете 3 комплекта от два цветни стола Боби

Днес започва новата ни игра с награди „Подарете цвят на дома си“. Трима от вас ще имат възможността да спечелят комплект от две цветни столчета Боби.

🌺 Споделете ни кой цвят столчета Боби предпочитате и къде у дома ще ги сложите, ако ги спечелите?

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Участниците в играта трябва да изпълнят следните условия: Участниците трябва да отговорят като коментар под поста, даващ начало на играта, кой цвят столчета Боби предпочитат и къде у дома ще ги сложaт, ако ги спечелят.

Всеки, изпълнил правилно условията на играта, участва в жребия за спечелване на една от трите броя награди.

Победителите, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, се определят чрез жребий на лотариен принцип чрез електронно теглене с помощта на независима програма.

С изпълнението на условията за участие, с цел информиране на победителите, участниците дават право на Организатора да публикува имената на печелившите на своята Facebook страница https://www.facebook.com/MebeliVidenov/, както и на сайта www.videnov.bg.

Организаторът се задължава да осведоми печелившите участници. Организаторът не носи отговорност, ако по някаква причина данните, предоставени от участниците, са неверни или сгрешени и това възпрепятства осведомяването им.

Наградите са 3 броя. Трима победители от “Играта” ще получат по две столчета Боби.

Спечелената награда не може да бъде заменяна. Наградата не може да бъде разменяна за паричната й или друга равностойност.

За да получи наградата си, всеки един от печелившите участници следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във Facebook страницата на Организатора или по e-mail (с който Организатора се е свързал с участника) в 10 дневен срок. Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително. Наградата ще бъде изпратена на победителя в рамките на 5-10 работни дни от неговото известяване. Организаторът не поема отговорност за сгрешени или невалидни пощенски адреси за доставка на наградите.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ