ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни награди за дома от Momax

Спечелете чудесни награди за дома от Momax

1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
1.1 Играта се организира и провежда от Мьомакс България ООД със седалище и адрес за кореспонденция гр. София 1331, бул. Европа №441, ЕИК 175132390, тел. 0700 188 (“Организатор”).

1.2. С участието си в тази играта участникът заявява, че е запознат с настоящите Официални правила и се съгласява да спазва тези правила, както и промените към тях приети по реда на т.1.4.

1.3. Официалните правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на играта на уебстраницата за попълване на регистрационната форма.

1.4. Организаторът на играта си запазва правото да допълва или променя Официалните правила, като се задължава да оповести промяната на www.moemax.bg.

2. МОТИВИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
Играта се организира с маркетингова цел, за популяризиране на марката „Mömax”.

3. ПЕРИОД И ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
3.1. Играта започва официално на 27.03.2019 г. и ще продължи до 07.04.2019 г. до 23:59 часа.
3.2. Играта се организира и провежда на територията на Република България, във всички магазини на „Mömax” и на уебстраницата на Организатора www.moemax.bg

4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ
4.1. Играта е достъпна за участие на всяко физическо лице с местоживеене в България. В играта нямат право да участват служители на Мьомакс България ООД , както и членовете на техните семейства.

5. УСЛОВИЕ ЗА УЧАСТИЕ
5.1. Участието на първото ниво в Играта е обвързано с посещение на някой от магазините на „Mömax” в България.
5.2. На второ ниво участникът трябва да вземе талон от касата или от гише „Информация“.

5.3. На трето ниво участникът трябва да регистрира получения код в регистрационна форма, която се намира на уебсайта на Организатора www.moemax.bg.
5.4. С регистрацията си Участникът получава възможността да участва в томболата за обявената награда.

6. МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
6.1 За участие в играта за спечелване на награди, посочени в т. 7, е необходимо в периода 27.03.2019 до 07.04.2019г до 23:59 часа да бъдат следвани следните стъпки:
6.2 Стъпка 1: Да се посети някой от магазините на „Mömax” (гр. София бул. Европа 441; гр. София бул.Скопие 6; гр. Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50; гр. Варна бул. Владислав Варненчик 277а);
6.3 Стъпка 2: Участникът получава талон за участие на касата или на гише „Информация“

6.5. Стъпка 4:За да се включи в тегленето на наградите, посочени в т.7, е необходимо да попълни формата за участие и да регистрира получения код на уебсайта на Организатора www.moemax.bg.

6.6. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени на 09.04.2019г на уебстраницата на Организатора.

7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ
7.1 Наградите са

– 1 брой комплект спално бельо от 4 части;

– 1 брой комплект спално бельо от 3 части;

– 1 брой халат за баня, бежов, размер L/XL;

– 1 брой настолна лампа;

– 1 брой сет за подправки;

– 1 брой сет тенджери от 5 части;

– 1 брой картина;

– 1 брой сет кутии за съхранение от 4 части;

– 4 броя табуретка куб;

– 2 броя помощна маса;

– 1 брой комплект мивка + смесител;

8.1. Право на участие в разпределението на наградата имат само регистрирани по реда на т.5 от Официалните правила участници.
8.2. В случай че спечелилият участник е лице под 18 год. възраст, наградата се връчва на законния му представител (родител, попечител/настойник).
8.3. Наградата е лична, не може да бъде преотстъпвана или заменяна и няма паричен еквивалент.
8.4. Победителите се избрани на лотариен принцип чрез автоматичeн инструмент. Победителите ще бъдат оповестени публично на уебстраницата на Организатора и на фен-страницата на Организатора във социалната мрежа Фейсбук в рамките на 1 (един) ден след тегленето и потърсен от Организатора, чрез подадения от участника e-mail адрес и телефон , за получаване на Наградата.
8.5. Не се предлагат алтернативни награди или парично съответствие на обявените награди.
8.6. Награда, непотърсена в срок от 2 (две) седмици след края на играта и обявяването на печелившия, автоматично се разпределя на лотариен принцип сред останалите участници в играта, регистрирани по реда на т. 5 от Официалните правила. Участниците в играта, спечелили награда и непотърсили я в срок, посочен в т.8.6 губят правото да участват в допълнителното разпределение на непотърсените награди.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ