ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Съберете колекцията с Disney чаши

Съберете колекцията с Disney чаши

1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА 
Рекламна кампания „DISNEY GLASSES“ (Кампанията) се организира и провежда от „БИЛЛА България” ЕООД, ЕИК 130007884, със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1404, бул. „България” № 55 („БИЛЛА“) в сътрудничество с Brand Loyalty B.V.

2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 
2.1. Кампанията се организира и провежда във всички магазини BILLA на територията на България.
2.2. Кампанията започва на 14.03.2019 г. и продължава до 10.04.2019 г. включително или до изчерпване на количествата колекционерски стъклени чаши Disney за безалкохолни напитки.

3. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА 
3.1. С участието си в Кампанията участниците приемат изложените тук официални правила.
3.2. Официалните правила са публично оповестени и са достъпни за целия период на Кампанията на www.billa.bg, както и в магазините BILLA.
3.3. БИЛЛА си запазва правото да допълва и променя официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им оповестяване на www.billa.bg, както и в магазините BILLA.

4. МЕХАНИЗЪМ НА КАМПАНИЯТА 
4.1. В периода на Кампанията БИЛЛА предлага на своите клиенти възможност:
(1) за всеки 20 лв. покупка в магазин BILLA да закупят на промоционална цена 0,99 лв. за брой колекционерска стъклена чаша за безалкохолни напитки Disney. Колекцията се състои от 6 вида стъклени чаши Disney, всяка с вместимост 290 мл., които са както следва:
– Disney Glass mono print GOOFY; Дисни чаша моно принт Гуфи
– Disney Glass mono print DAISY DUCK; Дисни чаша моно принт Дейзи
– Disney Glass mono print MINNIE MOUSE; Дисни чаша моно принт Мини Маус
– Disney Glass mono print MICKEY MOUSE; Дисни чаша моно принт Мики Маус
– Disney Glass mono print DONALD DUCK; Дисни чаша моно принт Доналд Дък
– Disney Glass mono print PLUTO. Дисни чаша моно принт Плуто
(2) независимо от изложеното в ал. 1 по-горе в периода на Кампанията клиентът може да закупи колекционерска стъклена чаша Disney на регулярна цена 5,99 лв. за брой.

5. ОТГОВОРНОСТ 
5.1. Цветовете и дизайнът на колекционерските чаши Disney, изобразени на интернет страницата на БИЛЛА и в маркетинговите материали на Кампанията, са само илюстративни. Те могат да се различават по цвят и форма от реалните продукти. БИЛЛА не гарантира наличността на продукти с изобразените по този начин цветове или дизайн по време на Кампанията.
5.2. Количествата на колекционерските чаши, които ще се предлагат за продажба в периода на Кампанията, са внимателно планирани. Въпреки това е възможно поради силно увеличено търсене в отделни дни да не са налични във всички магазини BILLA. В тези случаи БИЛЛА информира клиентите по подходящ начин за деня на следващата доставка. БИЛЛА не носи отговорност към клиенти, които в желания от тях ден и час не са могли да закупят колекционерска чаша.
5.3. БИЛЛА не носи отговорност за евентуални вреди, причинени от колекционерските чаши Disney, както и за наличието на производствени дефекти по тях.
5.4. БИЛЛА не носи отговорност за допуснати печатни грешки в маркетинговите материали на Кампанията.

6. ПРЕДСРОЧНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА КАМПАНИЯТА 
БИЛЛА има неотменимото право да прекрати Кампанията по всяко време, като обяви това на www.billa.bg, както и в магазините BILLA. При прекратяване на Кампанията БИЛЛА не дължи компенсация на участниците.

7. ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ 
Всички желаещи могат да получат допълнителна информация за Кампанията на интернет страницата www.billa.bg, в магазини BILLA, както и на националния телефон за клиента 0700 120 10.

Дата на последна редакция: 14.03. 2019 г.

Вземете любимите анимационни герои със стилни чаши за цялото семейство!

Пазарувайте в BILLA между 14 март 2019г. и 10 април 2019г. и за всеки 20 лева от своята сметка може да вземете чаша Disney само за 0,99лв.

Редовната цена на чашата е 5,99лв.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО КАМПАНИЯТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ