ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплект от 11-те козметични продукта на гамата Honey Therapy

Спечелете комплект от 11-те козметични продукта на гамата Honey Therapy

O, днес подаръкът е огромен, момичета! 11-те продукта на гамата Honey Therapy, която беше лансирана от Bilka Lifestyle през 2018 г., могат да бъдат на една от вас!

Грижа за лице, грижа за коса, грижа за тяло и орална хигиена – пълен комплект Honey Therapy може да пристигне в дома ви, ако се регистрирате и участвате в играта в Клуба на момичетата.

Honey Therapy включва 11 продукта, създадени изцяло на основата на супер свойствата и качествата на меда, пчелното млечице и прополиса: дневен и нощен крем за лице, балсам за устни, шампоан и балсам за коса, душ гел, крем за тяло, крем за ръце, тоалетен сапун, паста за зъби и вода за уста.

Силата на пчелните продукти е широко известна. А тайната на продуктите от серията Bioapteka Honey Therapy се крие в комбинираното действие –  хидратиране, подхранване, почистване и ексфолиране, регенериране и предпазване.

Комплексните продукти за коса и тяло успешно се справят със замърсителите в градската среда, доставят жизнено необходими минерали и микроелементи, за да защитят, подхранят и хидратират.

Грижата за лице (нощен крем, дневен крем и балсам за устни) е богат комплекс, който активно стимулира обновяването на клетките и се бори с процесите на стареене. Съдържа екстракти от мед, пчелно млечице и пчелен восък, в комбинация с маслата от невен, ший и кокос за едно комплексно въздействие.

Грижата за тяло (крем за тяло, крем за ръце, тоалетен сапун и душ гел) е с акцент защита на кожата срещу вредните влияния на околната среда чрез образуването на фин филм. А силата на екстрактите от мед и пчелно млечице прави кожата хидратирана, мека и еластична, като същевременно й придава изключително нежен и приятен аромат

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ