ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете посещение на Уимбълдън, тенис ракети, раници и чаши Lavazza

Спечелете посещение на Уимбълдън, тенис ракети, раници и чаши Lavazza

Играта продължава до 9 юни 2019 г.

Участващи продукти  са мляно кафе LAVAZZA Qualita Oro 250g в опаковка вакуум или метална кутия, мляно кафе LAVAZZA Decaffeinato 250g в опаковка вакуум или метална кутия, мляно кафе LAVAZZA Espresso 250g в опаковка вакуум или метална кутия, мляно кафе LAVAZZA Qualita Rossa 250g в опаковка вакуум или метална кутия.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

/Вид и брой награди/:

Голяма награда – самолетни билети София-Лондон-София за двама човека с право на ръчен багаж, две нощувки за двама в двойна стая в 5-звезден хотел в Лондон, два билета за мач от Големия шлем на турнира Уимбълдън на 1 юли 2019, достъп за двама до VIP ложата на Лаваца по време на мача, включително храни и напитки
Тенис ракета с марка Babolat – 5 броя;
Раница с марка Babolat – 20 броя;
LAVAZZA чаши от серия „Уимбълдън“ – 30  комплекта по 2 броя чаши във всеки.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Всеки потребител, който в рамките на продължителността на промоцията закупи  някой/и от участващите в промоцията продукти, подробно описани в част 6 от Официалните правила, може да участва в промоцията „Лаваца Тенис Ритейл Промоция“ както следва:

След закупуване на продукт, потребителят регистрира номера на касовата бележка на сайта на играта www.lavazza.tennispromo.bg.

При регистрация на касова бележка/или касови бележки за 1(един), 2 (два) или 3 (три) закупени продукта участникът може да участва в томбола за всички награди с изключение на Голямата награда.
При регистрация на касова бележка/или касови бележки за минимум 4 (четири) продукта, доказващи покупка на участващите в промоцията продукти на минимална стойност 30 лв. с ДДС – потребителят участва в томбола за голямата награда.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж!

При първоначалната регистрация, всеки желаещ  да участва в играта попълва специална форма за участие, в която трябва да посочи своите имена /собствено и фамилно име/, телефон за връзка, електронна поща и местожителство. Тези данни ще бъдат използвани  само и единствено за цели, както следва: за участие в промоцията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелена от него награда в играта, включително обявяване на сайта на имената на спечелилите и предоставяне на информацията на куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД. Всеки от участниците, може по всяко време да прекрати доброволно участието си в Промоцията и има правото да поиска, предоставените от него лични данни да бъдат заличени като се обади на цената на един градски разговор на телефона на потребителя на „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България ” АД: 070017117, всеки работен ден от 08:00 до 17:00 часа.

Един регистриран касов бон  дава на участника право на едно участие в Промоцията  и съответно в разпределение на случаен принцип за някоя от посочените в Част  7 от правилата награди като за участие за Голямата награда се изисква регистрация/ регистрации на касова бележка/ или касови бележки  на обща минимална стойност 30лв. (тридесет лева) с ДДС.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж!

Всеки участник трябва да пази до края на промоционалната активност касовите бележки, които е регистрирал,  за доказване стойността на направените покупки от участващите в Промоцията продукти, и в  случай че спечели следва да ги представи, за  да му бъде дадена наградата/ наградите. Един участник може да спечели и повече от една награда.

Печелившите имена ще бъдат изтеглени  на случаен принцип на 18.06.19г. в присъствие на нотариус. Заедно с печелившия Организаторът изтегля и резервен печеливш участник, който да получи голямата награда в случай, че спечелилият я не може да бъде открит в период от 20 дни, за да я получи.

Имената на печелившите участници, както и спечелените от тях награди ще бъдат обявени в рамките на три работни дни от деня, в който са изтеглени печелившите на www.lavazza.tennispromo.bg.

Получаването на наградата се осъществява срещу представяне на лична карта, представяне на касови бележки, с които се  удостоверява направената покупка от промо- продукти и оформяне на съответен приемо-предавателен протокол.

Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият подписва протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани  само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в промоцията и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерска фирма Еконт ЕООД Организаторът съхранява данните за срока изискуем от българското законодателство.

Наградите, с изключение на Голямата награда ще бъдат доставяни по куриер  в срок до 30 /тридесет/дни  от обявяване на печелившите участници на  www.lavazza.tennispromo.bg. Голямата награда ще бъде предоставена в рамките на 10 /десет/ дни.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ