ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете уикенд за двама в Regnum Bansko Apart Hotel & SPA 5* – Банско

Спечелете уикенд за двама в Regnum Bansko Apart Hotel & SPA 5* – Банско

С участието си в играта, участниците приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

Обща информация и условия за провеждане на играта:
За да участва в играта, всяко лице трябва да отговаря на изискванията на Общите условия, действащи към момента на участието му, както и на настоящите правила.

Участвайки в играта, лицето се запознава и се съгласява с Общите условия:
1. Играта на Vitaslim се провежда според общоприетите условия на територията на Република България.
2. Организатор на играта е Витаслим ООД с адрес гр. София, бул. Шипченски проход 18, ет. 8.
3. Участник в играта може да бъде всяко физическо лице, навършило 18 години, с постоянен адрес в Република България.
4. Нямат право да участват в играта служители на фирма Витаслим ООД и членовете на техните семейства.
5. Участието в Играта не е обвързано с покупка
6. Организаторът си запазва правото по всяко време да отстрани от играта лица, които не отговарят на условията, посочени в Правилата за участие.
7. Настоящите Правила са публикувани на страницата на играта.
8. Електронен адрес на играта на Vitaslim ще откриете ТУК.

Условия на играта. Награди. Избор на победител в играта.
1. За да вземе участие в играта, лицето трябва да изпрати свои снимки, показващи и доказващи реалното му отслабване. Снимките се изпращат на email: vitaslimbg@gmail.com, придружени от кратка история, включваща имената, възрастта и килограмите, които лицето е свалило.
Победителят се съгласява неговите имена и имейл адрес да бъдат публично оповестени.
2. Наградата в играта, организирана от Витаслим ООД, е ваучер за уикенд за двама в луксозен апартамент в Regnum Bansko Apart Hotel & SPA 5* в Банско. Пакетът включва две нощувки за двама в Regnum Bansko Apart Hotel & SPA, 2 закуски, една вечеря, както и достъп до:

– „Регнум СПА център”, включващ вътрешен басейн с детски сектор, джакузи, Финландска сауна, парна баня, шоков и тропически душ, зона за релакс, фитнес център;
– „Регнум Аква Парк”, включващ външен басейн с полуолимпийски размери, външен детски басейн, външни водни пързалки, игрище за футбол, баскетбол или федербал. “Регнум Аква Парк” е отворен от 01.06 до 31 Август, или според климатичните условия;
– „Регнум Баня Термал“, включваща външен басейн с детски сектор с минерална вода, външно джакузи с минерална вода. Можете да научите повече тук: http://www.regnumbanyathermal.com
Хотелът организира транспорт по график до/от “Регнум Баня Термал”;
– Външен 24 ч. паркинг при налични свободни места.
Допълнителното настаняване на лица под 18-годишна възраст в апартамента, се извършва според условията и цените на хотела. Доплащането се извършва от победителя.

3. Играта се провежда в срок от 15.04.2019 г. до 23:59 ч на 23.04.2019 г. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на играта, публикувайки информиращо съобщение на адреса на играта.
4. Спечелилият ще получи своята награда под формата на ваучер, съгласно установените общи правила. В настоящата игра ще се излъчи победител на 24.04.2019 г., избран на случаен принцип.
5. Обявеният победител, непотърсил наградата си в 7-дневен срок от датата на обявяване на наградата, губи правата си над нея.
6. Резервацията преди настаняване е задължителна, тъй като Победителят има право сам да избере датите за своята почивка. Резервацията и регистрация на ваучера става по телефон или мейл в хотел Regnum Bansko Apart Hotel & SPA.
Препоръчително е резервацията да бъде направена поне 10 дни преди пристигане. Победителят може да се свърже с Regnum Bansko Apart Hotel & SPA по един от посочените начини:
Телефонен номер на рецепция: +359 749 84 000
E-mail: regnum@regnum.bg
7. Победителят може да използва спечеления ваучер в удобно за него време в срок до 3 месеца от датата на обявяване на наградата. В случай, че победителят отмени резервацията си до 7 дни преди пристигането си в хотела, ваучерът ще бъде задържан и ще му бъде предложен алтернативен период за настаняване. Ако периодът на желаната резервация е след края на ваучера, победителят ще доплати в зависимост от сезона. В случай, че победителят не пристигне в заявеното на заявената от него дата без предизвестие, губи правото си да използва ваучера.

Допълнителни условия:
1. Тези правила влизат в сила от 15.04.2019 г. до 25.08.2019 г.
2. Организаторът си запазва правото да допълва и/или променя правилата, включително има право да прави промени в периода на провеждане на играта, вида и размера на наградите, времето и начина на теглене на победителя. Всички промени влизат в сила веднага след публикуването им на интернет страницата на играта.
3. Личните данни на всички участници се обработват съгласно GDPR. Можете да научите повече ТУК.
4. В случай, че даден участник желае да прекрати участието си в играта и/или не желае да получава информация във връзка с играта, то следва да уведоми писмено Организатора за това на info@vitaslim.bg, като задължително посочи профила, с който се е регистрирал.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ