ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон iPhone XS Gold

Спечелете смартфон iPhone XS Gold

Играта продължава до 31 май 2019 г.

Здравейте приятели, време е за новата томбола на „Перси“ ООД !

Моля Ви спазвайте стриктно условията за участие /4-ри на брой/, в противен случай няма да участвате при разиграването на наградите !

Всеки участник трябва да:
1. Сподели игровата публикация публично на профила си.
2. Хареса страницата на „Перси“.
3. Напише коментар под игровата публикация.
4. Не изпраща съобщения до „Перси“– „Участвам“ в messenger !!!

Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Всеки отговорил на тези условия ще участва в теглене на случаен принцип за награда. Зачитат се всички действия, вписани в периода на играта – от публикуването ѝ на 20.05.2019 г. до 31.05.2019 г., които отговарят на настоящите правила.

Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност, са недопустими и съответните участници ще бъдат дисквалифицирани.

На 01.06.2019 г. в 12 ч., чрез теглене на случаен принцип посредством софтуер, ще бъде изтеглен на живо победител, отговарящ на условията за участие, който ще спечели награда.
Голямата награда е: Смартфон iPhone XS Gold
Утешителни награди

Името на победителя ще бъде обявено на Facebook страницата на „Перси“ ООД на 01.06.2019 г.

Играта се организира онлайн, наградата се изпраща с куриер и може да бъде получена само на територията на Република България.

Играта е безплатна и не е обвързана с покупка на стоки или услуги, предоставяни от организатора. Участието в играта е възможно за всеки, който има достъп до интернет и личен Facebook профил, с изключение на служители на „Перси“ ООД, на свързаните с нея дружества, и на организациите, свързани с проекта, както и членове на техните семейства. Лицата, които нямат право да участват в играта, нямат право и да се възползват от предоставената награда. Лице под 14 години, ако бъде обявено за победител, може да получи наградата само в присъствието на негов законен представител. Участниците декларират, че са запознати с обстоятелството, че с участието си в играта предоставят доброволно лични данни на организатора (информация, необходима за получаване на наградата и телефон за контакт), които ще бъдат обработвани единствено за целите на участието им в играта и за обявяване на победител и осъществяване на контакт с тях. Личните данни няма да се обработват допълнително за цели, различни от посочените. Тази промоция не е спонсорирана, администрирана или организирана от Facebook. С участието си в играта, участниците се съгласяват да спазват условията на настоящите Правила за участие.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

1 comment

  • Според мен чрез тази игра има възможност много хора, които не могат да си позволят тези неща да ги спечелят и да са щастливи

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ