ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесни Великденски награди от Coca Cola и FoodPanda

Спечелете чудесни Великденски награди от Coca Cola и FoodPanda

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА VIBER АКТИВАЦИЯТА

1.1 Великденската Viber bot активация „Великденски борец“, наричана по-нататък Активацията, се инициира от S.A. Coca-Cola Services N.V., 1424 Chaussée de Mons, B-1070 Brussels, Belgium. Активацията се организира от Digital ID, София, ул. „Николай Хайтов“ №3 и „КВАБА“ ООД, гр. София, ул. „Феликс Каниц“ №6, aп. 14, „КВАБА“ ООД.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Активацията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Активацията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на сайта www.coca-cola.bg за целия период на Активацията. Повече информация може да бъде получена на телефон 0800 12345 (безплатна линия).

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта www.coca-cola.bg

2.4. С участието си в Активацията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Активацията.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА НА VIBER АКТИВАЦИЯТА

3.1. Активацията се организира и провежда на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В активация имат право да участват всички физически лица, навършили 16 години и живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Хеленик Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, рекламните агенции, свързани с АКТИВАЦИЯТА, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

4.2. Участниците в активацията трябва да бъдат на възраст: 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в играта. Регистрации за участие на Участници под тази възраст ще се считат за невалидни.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА VIBER АКТИВАЦИЯТА

5.1. Активацията стартира на 11.04.2019г. и продължава до 23:59ч. на  11.05.2019 г.

ЧАСТ 6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В VIBER АКТИВАЦИЯТА

6.1.  Във Viber Sticker Market е наличен специален пакет стикери на Coca Cola „Великденски борец! с https://stickers.viber.com/pages/cocacolaeaster2019  След сваляне на стикерите, потребителят автоматично получава покана да влезе в канала на чатбота Red на Coca Cola (viber://pa?chatURI=tastethefeeling&context=start). Чатботът прави кратко представяне на кампанията и подканя потребителите да се включат в активацията.

На първа стъпка от активацията потребителят има избор дали иска да приеме, че иска да играе играта „Великденски борец“. След потвърждение потребителят трябва да потвърди, че е над 16 години, за да продължи напред. След потвърждение следващата стъпка на потребителя е да се съгласи с официалните правила на играта и Уведомление за защита на личните данни.

След като е преминал стъпките, в която потребителят потвърждава, че е над 16 години и приема Официалните правила, потребителят трябва да покани свой приятел от контактите си във Viber като му изпрати специално генериран линк, за да се включи в играта като лично съобщение. Потребителят трябва да изчака неговият приятел да влезне в играта. След като неговият приятел е получил и натиснал линка, тогава потребителят получава нотификация във Viber. Тогава двамата могат да натиснат бутона „Играй Великденски борец“ и влезат в играта.

Целта на играта е потребителят да уцели със своя заек яйцето на своя приятел. След като потребителят направи  2 успешни удара в яйцето на своя приятел, тогава той печели играта и той получава 20 точки. Неговият приятел печели 10 точки, защото е играл играта докрай. Потребителят може да покани неограничен брой приятели да играят играта.

6.2. Участието в активацията:

  • Изисква потвърждение дали потребителят има 16 години
  • не изисква създаване на индивидуален профил на потребителя
  • при регистрация в канала на чатбота и заявяване на желание за участие в активацията участниците ще бъде поискано да се съгласят с Официалните правила и Уведомление за личните данни, като за целта трябва да отметнат поле, че са прочели и са съгласни с описаните документи.
  • Във всеки един момент участник може да се откаже от участие в активацията като като предприеме едно от следните действия:

1.      да се отпише от чатбота от Viber менюто;

2.      да клинке върху бутона „Поверителност на личните данни“ в индивидуалната чатсесия с чатбота Red. След клик на бутона потребителят се прехвърля към страница, в която са описани всичките му лични данни. След натискане на бутона „Изтриване на всички данни“ на същата страница, личните му данни ще бъдат изтрити.

6.3. Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт на The Coca-Cola Company.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ