ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете кошница с шоколадови лакомствa от Bosch

Спечелете кошница с шоколадови лакомствa от Bosch

Играта продължава до 7 май 2019 г.

Този Великден ще бъде по-сладък от останалите! 🥚🐣🐰 Развихри творческите си способности и спечели нашата великденска кошница!

▶️ Чрез снимка сподели в коментар с нас настроението на празника и празничните декорации, които си измайсторил. Току виж точно ти се окажеш щастливецът, който ще спечели цяла кошница с шоколадови лакомствa и акумулаторната писалка за лепене Gluey (https://bit.ly/2UD4SLR).

▶️ На 7-ми май ще обявим и победителя – снимката събрала най-много реакции в коментарите под тази публикация.

Участието в игрите не е обвързвано с покупка на каквато и да е стока или услуга от страна на Участниците. Броят участия в дадена игра на един Участник е ограничен до един. С публикуване на коментара съгласно т. IV.6, Участниците декларират, че имат навършени 16 години. Участниците дават изричното си съгласие техните име и фамилия да бъдат публикувани на Страницата, ако бъдат определени за печеливши в игрите.

Имената и/или регистрираните потребителски профили във Фейсбук на спечелилите Участници се публикуват на Страницата под специалния пост за всяка конкретна игра в деня на изтеглянето им.

На печелившите Участници ще бъдат изпратени уведомителни лични съобщения на профилите им във Фейсбук (чрез Messеnger). Ако Наградата е ваучер, директно в съобщението се изпраща промо код за закупуване на продукт с отстъпка. Ако Наградата е продукт от сайта на Организатора – ShopSector.com, и трябва да се изпрати до адрес, печелившият Участник следва да изпрати три имена, адрес и телефон за доставка под формата на лично съобщение в Страницата в срок до 7 дни от уведомяването му. В този случай печелившият трябва и да даде изричното си съгласие, в текст в свободна форма, за обработване на личните му данни за целите на игрите и доставката на спечелената Награда.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес, като разходите са за сметка на Организатора. Ако участникът не бъде открит в рамките на 5 (пет) работни дни на посочените от него координати /адрес и телефон/, той губи правото да получи Наградата и такава не се предоставя.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ