ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон Motorola Moto G7 Power

Спечелете смартфон Motorola Moto G7 Power

Играта продължава до 10 май 2019 г.

Имаш нужда от модерен смартфон, с батерия издържаща 3 дни, на който да слушаш музика нон стоп ?

Радио Сити и CITY TV ти дават възможност да спечелиш смартфон Motorola Moto G7 Power.

За да участваш е необходимо да отговориш правилно на въпроса и да се регистрираш.

Спечели смартфон Moto G7 Power и яки музикални награди с Радио Сити и CITY TV!
Слушателите и зрителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да отговорят на въпрос и да попълнят коректно онлайн формата в Интернет страницата на Организатора  https://www.city.bg/, която включва:

– име и фамилия на участника;
– възраст на участника;
– град и телефон за връзка с участника;
– имейл на участника.

На 10.05.2019 г. от всички участници, които са се регистрирали в Промоцията по реда на настоящите правила и са дали верен отговор на въпроса – „Колко дни издържа батерията на Motorola Moto G7 Power, ще бъдат изтеглени на случаен принцип 3 печеливши участника. Първият изтеглен печели голямата награда – 1 бр. Смартфон Motorola Moto G7 Power. Следващите два изтеглени участника печелят по 1 брой слушалки Motorola Puse Escape Black и колонка Mototola Sonic Boost.

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет страницата на Радио и Телевизия Сити: https://www.city.bg/. 6.7. Регистрацията за участие е напълно безплатна. Участниците могат да попълват формата на Интернет адрес: https://www. city.bg/ неограничен брой пъти.

Награди:

1 бр. Смартфон Motorola Moto G7 Power
1 бр. Слушалки Motorola Puse Escape Black
1 бр. Колонка Mototola Sonic Boost

В случай, че Организаторът на успее да установи контакт с някой от печелившите в рамките на 3 дни след официалното им обявяване на подстраницата на играта на www.city.bg  или те не потърсят наградата си в срок от 1 седмица, „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД си запазва правото да изтегли нов печеливш.

Организаторът  не се ангажира с поемане на транспортните разходи за придвижването на печелившия до офиса на „Радио и Телевизия Сити“ ЕООД, с цел получаване на наградата.

Победителите нямат право да получат паричната равностойност на спечелените от тях награди.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

4 comments

 • С едно зареждане батерията на МоторолаG7 издържа повече от 2 дни

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

 • Батерията издържа 3/три/ дни

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ