ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете iPad или iPad mini 4

Спечелете iPad или iPad mini 4

Играта продължава до 29 февруари 2020 г.

Спечелете iPad или iPad mini 4 с интелигентния термостат RDS 110 на Siemens

Това, което отличава интелигентния термостат RDS 110 на Siemens,  е уникалната комбинация от предимства както за професионалните инсталатори, така и за крайните потребители.

Стайната температура може да бъде управлявана с лекота чрез мобилно приложение, което помага и за намаляване на разходите. Интелигентният термостат следи показателите за влажност и качество на въздуха и въз основа на тези данни индикира кога е необходимо да бъде отворен прозорец, като същевременно  може да изпълнява и функцията на обезвлажнител.

В качеството Ви на притежател на интелигентния термостат RDS 110 на Siemens Ви предлагаме да се възползвате от още една специална оферта. Включете се в игра, организирана от Siemens, за да участвате в томболата за  iPad или iPad mini 4, чрез които ще можете да управлявате устройството си от разстояние.

Какво да направите

За да участвате в играта и в томболата за iPad или iPad mini 4, е необходимо да качите снимка с Вашия интелигентен термостат на официалната страница на играта на Siemens до 29 февруари 2020 г. и да попълните регистрационната форма.

Победителите от лотарията ще бъдат изтеглени на случаен принцип и уведомени по имейл до 6 март 2020 г. След тази дата победителите имат 15 работни дни, за да изпратят  адрес, на който искат да получат  наградата си. В случай, че не изпратят информацията в рамките на посочения срок,  ще бъде изтеглен друг победител на случаен принцип.

Условията, както и политиката за поверителност, публикувани на уебсайта на играта, са валидни. Играта се организира от Siemens AG Oesterreich, Building technologies, CPS South East Europe, Siemensstrasse 90, 1210 Виена, Австрия.

Можете да закупите интелигентния термостат RDS 110 на Siemens от нашите партньори или дистрибутори:

ФИЛКАБ АД
Ул. „Коматевско шосе“ 92, гр. Пловдив
ЕЛ ДИ ДЖИ ООД
Ул. „Околовръстен път“ ,Водолей-1, гр. София
РОМСТАЛ ЕООД
Бул. „Ботевградско шосе“ 276 , гр. София
ТЕРАТЕРМ ООД
Бул. „Тодор Каблешков“ 61, ж.к. Манастирски ливади, гр. София

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • mnogo iskam da specela telefona

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ