ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете вълшебен маркер, щурава чаша, магнитен конструктор или суитшърт от филма „Парка на чудесата“

Спечелете вълшебен маркер, щурава чаша, магнитен конструктор или суитшърт  от филма „Парка на чудесата“

От 19 април се пригответе да повярвате в мечтите и в силата на въображението, което може да направи всичко възможно и истинско. Пригответе се да разберете колко важен е борбеният дух и как трудностите, които преодоляваме не само ни правят по-силни, но и ни помагат по пътя към сбъдването на мечтите. От 19 април всички дни ще бъдат чудни, защото ще имаме невероятната възможност да посетим „Парка на чудесата“ в кината на 2D, 3D и 4DX.

Филмът ще ни разкаже историята на един несравним увеселителен парк, в който силата на въображението и мечтите е тази, която го кара да оживява. По-точно въображението на едно момиченце на име Джун. В един на пръв поглед обикновен ден тичайки през гората, за да намери пътя към дома, Джун се изправя срещу най-голямото предизвикателство в живота си. Тя попада в „Парка на чудесата“ – увеселителният парк, създаден някога в нейното въображение и забравен от известно време. Всички атракциони в парка, както и обитателите му, на които Джун някога е вдъхнала живот, без нея са обречени на пълен хаос и безредие. Сега с помощта на невероятните обитатели на парка, Джун ще трябва да върне чудото в „Парка на чудесата“ преди да се изгуби завинаги.

Всъщност искате ли и вие да преживеете такова приключение при това не само на големия екран! Как ли? Вече би трябвало да се досещате колко е лесно! Затворете очи и си представете как би изглеждал вашият Парк на чудесата. Какви влакчета и въртележки ще има в него, кой ще го ръководи и ще посреща малките и големи посетители на парка. И помнете, че всичко е възможно в този ваш парк. Сега отворете очи, вземете лист хартия и моливи, боички, флумастери, пастели или всичко друго, с което обичате да рисувате и просто нарисувайте вашия парк – как би изглеждал той ако бяхте на мястото на Джун!

Защо ви караме да правите всичко това? Много просто – защото е хубаво и приятно да помечтаеш и кой знае може един ден и вашият парк да се превърне в реалност. О, да! И защото с рисунката си можете да спечелите чудна награда от филма „Парка на чудесата“! Благодарение на партньорите ни от Форум Филм имаме чудни награди: магнитна рамка с вълшебен маркер, щурава чаша, магнитен конструктор или суитшърт. Така че побързайте: представете си как би изглеждал вашият парк, нарисувайте го и ни изпратете рисунката си на имейл info@az-deteto.com заедно с вашите име, фамилия и навършени години до 6 май.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ