ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Събирай точки и купи уреди PHILIPS с до 50% отстъпка в dm

Събирай точки и купи уреди PHILIPS с до 50% отстъпка в dm

Събирай точки и купи уреди PHILIPS с до 50% отстъпка

Кампанията се провежда във всички dm магазини на територията на Република България. Промо точки се събират от 18.04.2019 г. до 26.06.2019 г, а със събраните промо точки могат да бъдат закупени продукти Philips на специална цена от 18.04.2019 г. до 10.07.2019 г. или до изчерпване на наличностите им.

Kак да събирате точки?

Участието в кампанията е обвързано с покупка!
На каса във всеки един dm магазин може да получите паспорт, в който да събирате точките, като получаването му не е обвързано с покупка.
Срещу покупка на стойност на и над 10 лв. с ДДС получавате 1 точка под формата на стикер с логото на dm. С всеки следващи 10 лв. с ДДС във Вашия касов бон Вие получавате по още една точка в паспорта си. Например при сметка от 27,80 лв. с ДДС Вие получавате 2 точки, съответно 2 стикера.

Кои продукти може да закупите с отстъпка?

При събрани 5 точки Вие може да закупите на специална цена един от следните три промоционални продукта с марка Philips:

При събрани 10 точки Вие може да закупите на специална цена един от следните три промоционални продукта с марка Philips:

С един паспорт могат да бъдат събрани общо 10 точки и съответно закупени общо 1 или 2 броя промоционални продукта.

Philips Multi-Styler BHH822/00

Уред за прически

Philips DryCare Advanced BHD186/00

Сешоар

Philips Lumea Advanced SC1994/00

Фотоепилатор

Philips Multi-Styler BHH822/00

Уред за прически

Philips DryCare Advanced BHD186/00

Сешоар

Philips Lumea Advanced SC1994/00

Фотоепилатор

PHILIPS MG7720/15

Мултифункционален тример „14 в 1“

За уредите Philips, които участват в кампанията, не важат следните клиентски привилегии: „15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден“ и „Гаранция за връщане или замяна“.

Организатор на кампанията е дм България ЕООД. Организаторът не носи отговорност спрямо клиенти, които поради изчерпване на количествата не са могли да закупят желания от тях промо продукт в желания от тях ден и час и в точно определен dm магазин. Организаторът ще направи всичко възможно да достави изчерпания продукт в съответния dm магазин в най-кратък срок. В случай на продължителна липса на наличности от промо продукти, Организаторът си запазва правото да продължи срока на кампанията за закупуване на продукти с промо точки, за да даде възможност на клиентите, събрали промо точки, да закупят промо продукти.
Прочетете пълните правила на кампанията:

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ