ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 2000 стъклени чаши и 2 000 000 бири Шуменско

Спечелете 2000 стъклени чаши и 2 000 000 бири Шуменско

Играта продължава до 18 август 2019 г.

Промоцията стартира на 13.05.2019г. и e валидна до 18.08.2019г. За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди. Всички описани награди в точка 5 трябва да бъде предявена за получаване в обозначените със стикер наградни центрове най-късно до 06.09.2019г. Описаната награда чаша на „Шуменско“ в точка 5 трябва да бъде предявена за получаване най-късно до 06.09.2019г. като спечелилият трябва да се обади на потребителската линия тел.: 0 800 11 500 и да предостави информация за контакт- име, телефон и настоящ адрес. След тази дата Организаторът не е задължен да предоставя награди.

Участващата търговска марка е Шуменско, в съответните опаковки:

Шуменско, оборотна бутилка 500 мл.;
и
Шуменско светло кен 500 мл

Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „2 000 000 награди“), а печелившите бутилки ще имат символ на бутилка или символ на чаша под капачката на бутилката или езичето на кена.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: Бира Шуменско светло оборотна стъклена бутилка 500 мл. – 2 000 000 броя и 2000 броя стъклени чаши на „Шуменско“.

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи участващите в промоцията опаковки и да провери дали има един от двата печеливши символа под капачката или езичето на кена, изображенията на които са показани в т.8 по-долу. Гореупоменатите награди, а именно бира или чаша, печелившият ще получи по начин, описан в точка 7. Под непечелившите капачки и езичета на кен няма отпечатан символ или текст.

Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени наградни центрове, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печеливша капачка или езиче на кен. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите ще бъде публикувана на http://shumensko.bg/. Списъкът с наградните центрове може да бъде променян в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията http://shumensko.bg/. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един награден център, след изпълнение на условията по точка 8. В случай, че наличностите в търговския обект не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг обозначен със стикер награден център. Участниците, спечелили чаша, ще трябва да се обадят на потребителската линия на тел.: 0 800 11 500 и да предоставят информация за контакт – име, телефон и настоящ адрес за обратна връзка. Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – чаша в рамките на 4 седмици след получаването на контактната информация. Спечелилите чаши участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

Наградите ще се предоставят на участници, имащи право да участват в промоцията (лица над 18 години), срещу валидна печеливша капачка или езиче на кен, само ако печелившият символ е отпечатан от Организатора или от негов подизпълнител на оригинална промоционална капачка или езиче на кен. Промоционални капачки или езичета на кенове, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат топографски и други грешки, включително манипулация на капачка или езиче на кен, се считат за невалидни и се обезсилват.

Печелившите символи, изобразени под печелившите промоционални капачки и езичета на кен, са следните:


При печатна грешка или друг вид недоразумение, или нередовна капачка или езиче на кен, Карлсберг България АД и търговците на дребно, които продават промоционален продукт, не носят отговорност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

4 comments

 • Красимира

  Здравейте, обиколих магазини и магазинчета в цяла София, но всички казват , че не участват за Вашите капачета. Ще Ви помоля да кажете кои магазини са участници.Благодаря Ви за отделеното внимание.

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, ние не сме организатор на играта, но можем да Ви насочим да направите следното. Първият вариант е да проверите на сайта на играта тук – http://www.shumensko.bg/actualno/ , къде има наградни центрове в София. Вторият вариант е да се обадите за информация и споделяне на казуса на потребителски телефон на компанията – 0 800 11 500 . Желаем успех!

 • Здравейте,имам спечелени 3 бирички под езичетата на кенчета. Откъде мога да ги взема? Преди можеше пт фантастико,а сега ме отрязаха и от там

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, ние не сме организатор на играта, но можем да Ви насочим да направите следното. Първият вариант е да проверите на сайта на играта тук – http://www.shumensko.bg/actualno/ , къде има наградни центрове в София. Вторият вариант е да се обадите за информация и споделяне на казуса на потребителски телефон на компанията – 0 800 11 500 . Желаем успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ