ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всеки месец 30 ваучера по 30 лв. от Kaufland

Спечелете всеки месец 30 ваучера по 30 лв. от Kaufland

Спечелете един от 30 ваучера за пазаруване

С участието си в нашето запитване ни помагате да станем още по-добри. Включете се в нашата игра и имате възможност да спечелите ваучер за пазаруване на стойност 30 лева.

В знак на благодарност всеки месец ще раздаваме 30 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 30 лева. Пожелаваме Ви късмет!

Просто попълнете онлайн формуляра за участие и го изпратете. Успех!

Тегленето на награди се осъществява ежемесечно.

Право на участие в играта има всяко дееспособно физическо лице, навършило 18 години, с постоянен адрес в Република България. Служители на „Кауфланд България ЕООД енд КО” КД и членове на техните семейства (родители, съпрузи и деца) нямат право да вземат участие в играта. Kaufland България си запазва правото да изключва без предупреждение участници в играта, които са предоставили непълни или неверни данни или по друг начин нарушават Условията за участие, или които във връзка с участието си в играта нарушават действащото законодателство.

За да участвате в играта е необходимо да попълните нашата онлайн анкета на feedback.kaufland.bg.

След това е необходимо, при желание от Ваша страна да участвате и в играта, да попълните нашия онлайн формуляр на kaufland.bg и да го изпратите.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: обръщение, име, фамилия, населено място, имейл и телефонен номер за връзка, поле за съгласие с общите условия, поле за съгласие за получаване на актуална информация от Kaufland и поле за сигурност. Задължителните полета, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия и имейл.

Предоставянето по желание на участника на допълнителна информация (извън посочената в предходното изречение) е доброволно и не е задължително условие за участие. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland на посочения имейл адрес не е условие за участие в играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

С попълването на онлайн формуляра участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни (имена, населено място) на интернет страницата на Kaufland.

Наградите ще бъдат теглени в началото на всеки календарен месец, като участници в тегленето ще бъдат всички, попълнили коректно онлайн формуляра за участие в рамките на предходния календарен месец. Печелившите участници ще бъдат оповестявани на интернет страницата на Kaufland (www.kaufland.bg) след всяко теглене. Печелившите участници ще бъдат известени за спечелването на награда по електронна поща на посочения от тях във формуляра за участие имейл. Наградите се изпращат с куриер на адрес, предоставен от печелившия след свързване с него по имейл или телефон.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ