ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 18 дизайнерски награди – дамски рокли, чанти и ваучери от Savex

Спечелете 18 дизайнерски награди – дамски рокли, чанти и ваучери от Savex
 1. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА “savex4fashion”

1.1. Участниците в играта “savex4fashion”, наричана по-нататък Играта, са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Играта, наречени Официални правила.

1.2. Официалните правила се публикуват на официалната страница на играта www.savex4fashion.bg и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Играта.

1.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след публикуването им на официалната страница на играта www.savex4fashion.bg.

1.4. С участието си в Играта, участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Играта.

1.5. Всички участници, опитали да нарушат или нарушили правилата на Играта, прилагайки техники и/или технологии, които променят механизма на Играта, ще бъдат автоматично дисквалифицирани.

 1. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА “savex4fashion”

2.1. Играта се организира и провежда от „Съндей Медия ООД гр. София, ул. Кръстьо Сарафов 24”, наричано по-нататък Организатор.

 1. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

3.1. Играта “savex4fashion” се организира и провежда на територията на Република България в Instagram и на страницата на играта www.savex4fashion.bg .

 1. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В Играта имат право да участват всички физически лица, живеещи на територията на Република България, с изключение на работниците и служителите на Фикосота ООД и техните семейства /съпрузи, деца и родители/, както и работниците и служителите на Организатора и техните семейства.

 1. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ИГРАТА

5.1. Играта стартира в 10:00ч. на 18.05.2019 и продължава до 17 ч. на 14.06.2019г.

 1. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

6.1. Участието в Играта не е обвързано със закупуването/използването на продукт или услуга на Фикосота ООД.

6.2. За целите на Играта  във Instagram и You Tube инфлуенсъри, с който Организатора има договорни отношения ще публикуват постове и стори с който приканват тeхните последователи да се включат в Играта.

6.3. За да се включи в Играта, участникът трябва да влезе в сайта на Играта www.safex4fashion.bg, да въведе валиден адрес на електронната си поща и да гласува за посочените модни марки. Всеки, който гласува успешно, ще се счита за участник в Играта.

6.4. Потребители, гласували, след изтичане на срока на играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

6.5. Играта е разделена на 2 етапа.

 • Етап 1: от 18.05.2019 до 28.05.2019
 • Етап 2: от 04.06.2019 до 14.06.2019

Всеки участник има право да участва с гласуване за до 5 модни марки  за етап 1, и за 1 модна марка по време на етап 2 и само регистрирайки се с един валиден адрес на електронната си поща.

6.6. Всеки участник има право да спечели само 1 награда.

6.7. Участника има възможност, предоставена в страницата на Играта, да предложи на Организатора да включи друга модна марка, която не присъства в първоначалния списък на Играта. Във всеки случай Oрганизатора има право да откаже включването на новопредложените марки.

 1. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградата, която може да бъде спечелена при участие в Играта е

 1. 1 бр. рокля предоставена от Aakasha
 2. 1 бр. пола предоставена от Verne
 3. 1 бр. рокля предоставена от Muse Shop
 4. 1 бр. рокля предоставена от Maria Queen Maria
 5. 1 бр. рокля предоставена от Vintage Summer
 6. 1 бр. чанта предоставена от Vintage Summer
 7. 1 бр. детска рокля предоставена от Ние с Ния
 8. 1 бр. детски момчешки комплект предоставена от Ние с Ния
 9. 1 бр. бански предоставена от Paramidonna
 10. 1 бр. рокля предоставена от Dizi
 11. 1 бр. рокля предоставена от NIXA
 12. 1 бр. рокля предоставена от Maison Tina
 13. 1 бр. рокля и т-shirt предоставена от FEDE
 14. 1 бр. Сертификат за 100 лв за покупка в магазина Credo
 15. 1 бр.блуза предоставена от Cliche
 16. 1 бр. рокля предоставена от Pult
 17. 1 бр. комплект Ривалди  предоставен от Laleto
 18. 1 бр комплект топ и къси панталони предоставени от Bijouvzaro

7.2. След изтичане на срокa на Играта, на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 18 печеливши, които ще спечелят по 1 бр. от наградите, описани в т.7.1

Печелившите ще бъдат уведомени на адреса на електронната си поща, въведен преди гласуването за спечелената награда до 20.06.2019 Ако в срок от 5 дни след изпращането на уведомителното съобщение печелившият не върне обратно съобщение, че приема наградата, то той се счита за отпаднал от играта и организатора избира на лотариен принцип нов печеливш за непотърсената награда.

7.3. Наградата се връчва във вида, в който е обявена, лично на печелившото лице. Не може да се заменя с друга награда, да се преотстъпва или да се предоставя паричната й равностойност.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ