ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всеки ден комплект с продукти от dm

Спечелете всеки ден комплект с продукти от dm

Чухте ли? Разбрахте ли? dm drogerie markt отвориха нов магазин в Бургас. Той вече е факт, както е факт и че по този повод стартираме нова атрактивна игра във Facebook страницата на радио Power FM.

От понеделник, 20.05 до 27.05, всеки делничен ден около 9:30 , във Facebook страницата ни ще публикуваме въпрос, придружен със снимка, свързани с нашите партньори от dm drogerie markt. Въпросите ще са от всякакво естество, но всички те ще бъдат свързани с една от най-големите европейски вериги дрогерии – техните магазини, продукти и промоции. Ако отговориш правилно на дневния въпрос можеш да спечелиш от дневните ни награди – подаръчни комплекти с продукти на dm drogerie markt. А както знаете те предлагат много и все качествени собствени марки. Дневните награди ще бъдат изтеглени на следващия работен ден, точно преди да публикуваме новата ни загадка.

Дори и да не спечелиш, не унивай. Все още имаш шанс да бъдеш изтеглен в томбола за голямата награда в края на играта – 30лв карта за пазаруване в dm drogerie markt, в техния нов магазин на бул.Тодор Александров 30, до кръговото на Трапезица (бившия магазин Технополис).

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ