ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете фотоапарат Fujifilm Instax Mini 9 и 10 парфюма Betty Barclay

Спечелете фотоапарат Fujifilm Instax Mini 9 и 10 парфюма Betty Barclay

Играта продължава до 31 май 2019 г.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са:

Голяма награда: Един фотоапарат Fujifilm Instax Mini 9;

Малки награди: 10 парфюма Betty Barclay Peach или Rose.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

Един участник не може да спечели повече от една награда.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:

1. При покупка на продукт от някоя от следните марки: Betty Barclay, s.Oliver, Women Secret, Naomi Campbell, Christina Aguilera, Desigual, Fiat 500, клиента може да участва в томбола за един фотоапарат Fujifilm Instax Mini 9 или един от 10 парфюма Betty Barclay Peach или Rose. За участие трябва да се регистрира касовата бележка в онлайн приложението, публикувано на фейсбук страницата на Лили Дрогерие.

2. Харесал и споделил публикацията с играта.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници.

Имената на спечелите ще бъдат обявени на 04.06.2019г. до 18:00 часа

Наградите ще бъдат изпращани от Възложителя на играта в посочения от печелившия участник, най-удобен за него магазин на Организатора, в срок до 10 дни от датата на посочване на магазина. При получаването на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

При липса на магазин на Организатора в населеното място, където живее спечелилия участник, наградата се изпраща по куриер, след предоставяне на точен адрес на участника от Възложителя на играта.

Спечелилите участници в Промоцията/Играта, които не са се свързали с Организатора до до 7 (седем) дни от публикуване на имената на фен страницата на организатора, губят правата си върху спечелената награда.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ