ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете триколка Alonsy 3 в 1

Спечелете триколка Alonsy 3 в 1

Играта прдоължава до 1 юни 2019 г.

ИГРА С НАГРАДА!🎁

Децата обожават триколки. Знаете ли защо? Споделете с нас и може да спечелите прекрасна детска триколкаот Kikkaboo Bulgaria

За да се включите в играта, е необходимо да споделите в коментар под публикацията: Защо децата обожават триколки?

Състезават се само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите „Общи правила и условия на играта“ няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е дал своя отговор.

Победителят е 1 (един), избран на случаен принцип, спазил условията на играта и оставил отговор под публикацията. Името му ще бъде публикувано на стената на фейсбук страницата на Списание „9 месеца“ (https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/) на 1.06.2019 г. в 17:00 часа. Ако видите своето име, ви молим да ни изпратите лично съобщение във фейсбук, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на

Наградата е 1 бр. триколка Alonsy 3 в 1,осигурена от „Кика Груп“ ООД. Цветът на триколката ще бъде определен след осъществяване на контакт със спечелилия участник.

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от „9 месеца“ ООД единствено и само с цел участие в настоящата фейсбук игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg.
С участието си в играта, Вие се съгласявате „9 месеца“ ООД да предостави Вашите лични данни на „Кика Груп“ ООД!

Желаем ви успех!

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

2 comments

  • Наталия

    Децата обужават триколи, защото са удобни и практични. Могат да карат колело и когато се уморят само да се возят. Големия ми син като беше малък имаше триколка и с нея се научи да кара колело по лесно и бързо.

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, благодарим за интереса към публикуваната от нас игра. Ние събираме игрите с награди на едно място. За да участвате в тази игра е необходимо да посетите линка за участие и да отговорите там. Поздрави и успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ