ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели уикенд за двама по повод рождения ден на радио N-JOY

Спечели уикенд за двама по повод рождения ден на радио N-JOY

Радио N-JOY навършва 13 години в ефир и става тийнейджър. На 13 знаеш всичко! Особено ако си радио!

По случай рождения си ден поп радиото номер 1 в България[1]подарява почивка за двама, включваща закуски, вечери и пълно СПА за късметлиите!

Включи се в кампанията, като поздравиш радио номер 1 в страната на телефон *7576 [2] и по този начин участваш в томболата за голямата награда.

В събота, на 1 юни, в Деня на детето, когато отбелязваме и 13-тия рожден ден на N-JOY, ще обявим печелившия от играта.

Бъди с радио N-JOY на 1 юни по-случай 13-тия рожден ден, когато ще изтеглим и големия късметлия, който ще спечели уикенд за двама в Хотел Аспа Вила.

Уютният хотел се намира в село Баня и разполага с няколко външни минерални басейна, детски кът и спортна площадка. Селото се намира на 5км. от град Банско и е едно от най-старите села в Разложката котловина, обявено официално за балнеоложки център. Районът предлага разнообразни възможности за почивка и развлечени и дава възможност да се докоснете до автентичността на българския фолклор, уникалните художествени и културни ценности, типични за региона.

Участвайте в играта на радио N-JOY “Неочаквана ваканция“, за да се откъснете от динамиката на ежедневието, като си подарите приятни мигове в чудесни удоволствия.

* Официалните правила на играта “Спечели уикенд за двама по повод рождения ден на радио N-JOY” на радио N-JOY ще откриете ТУК  

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ