ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете над 29 000 чаши Fuzetea

Спечелете над 29 000 чаши Fuzetea

Играта продължава до 30 юни 2019 г.

Промоцията започва на 20 май 2019 г. и ще продължи до 30 юни 2019 г. или до изчерпване на количеството награди в обектите, включени в Промоцията, което от двете събития настъпи по-рано.

Участващите опаковки са 0.5L и 1.5L Fuzetea – всички вкусове

С участие в промоцията може да бъде спечелена чаша на Fuzetea (29,142 броя общо).

За всеки две закупени бутилки наведнъж от участващите опаковки (всички вкусове на Fuzetea в опаковки от 0.5 или 1.5L) в участващите обекти, активирани с промоцията, потребителят получава скреч карта на място от същия търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване може да спечелите, както следва:

1. При надпис „Чаша” – потребителят има право да получи един брой награда, описана в т. 6, Приложение № 1, на място в търговския обект.
2. При надпис „Опитай пак” – потребителят не печели награда

В промоцията имат право да участват всички граждани на Република България на възраст над 14 години с изключение на служителите на The Coca-Cola Company, Кока-Кола България ЕООД, Организаторът на промоцията и рекламните агенции, свързани с промоцията, собствениците и служителите на търговските обекти, които търгуват с промоционални продукти, както и роднини по права линия от първа степен (деца и родители) и съпрузи на изброените по-горе лица.

Замяната на награди срещу пари, както и преотстъпването й на друго лице е забранено.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ