ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три шампоана Klorane Anti-pollution

Спечелете три шампоана Klorane Anti-pollution

Отговори с коментар на въпроса ни във Facebook страницата на Cosmopolitan до 15 юни и три от вас ще спечелят шампоан  Klorane Anti-pollution 200 мл от лаборатории Klorane.

Каква разновидност на ментата избират Klorane за своя божествен шампоан Klorane Anti-Pollution?

 

Отговори на въпроса ни и спечели шампоан на Klorane

 

Ментов коктейл за косата ти

Не само ти харесваш мента, но и косата ти – също. От векове ментата е използвана в целия свят заради нейните ободряващи и освежаващи свойства. От всички разновидности на ментата, от Klorane избират Mentha aquatica L. заради високата концентрация на полифеноли с научно доказан антиоксидантен и почистващ ефект върху скалпа. Те я отглеждат органично в Югозападна Франция. Изключително партньорство между Ботаническа Фондация Klorane и Школата за околна среда към Китайския университет „Цинхуа“ подчертава уникалните почистващи свойства на този сорт в прясна вода.

Отговори на въпроса ни и спечели шампоан на Klorane

Klorane Anti-Pollution

Този биоразградим шампоан интензивно почиства склапа, като премахва замърсяванията и чуждите частици, докато поддържа баланса на скалпа. Придава истинско усещане за свежест от момента на нанасяне. Косата ти е лека, ефирна и освежена! Подходящ за естествена, боядисана и изсветлена коса.

Премахва 97% от замърсяващите частиците от външни замърсявания * Чувство за незабавна свежест: 98% удовлетвореност**

* Проучване върху кичури на косата за оценка на почистващия ефект на шампоана oт замърсяващи частици във въздуха **Потребителски тест върху 120 участници в Южна Корея в продължение на 15 дни.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ