ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон Nokia 4.2

Спечелете смартфон Nokia 4.2

Играта продължава до 21 юни 2019 г.

Мечтаете ли си да имате смартфон, който не остарява, а напротив – става все по-добър с времето? Звучи невероятно, но със смартфоните Nokia сега това е въможно.

ИСКАТЕ ЛИ СМАРТФОН, КОЙТО ДА СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР С ВРЕМЕТО?

В днешно време всички ние имаме смартфон, смартфони…

Които обаче почти винаги започват да остаряват веднага, щом ги включим за пръв път и не се подобряват с времето…

А напротив! Стават все по-бавни, с недостатъчно дълъг живот, скъпоструващи ни и без обхват.

Можем ли да си представим , че има телефони които обратно на очакванията стават все по-добри от момента, в който сме ги придобили?

БГ Радио ви дава възможност да спечелите по едно зарядно за кола всеки делник, а един от вас ще спечели голямата награда – смартфон Nokia 4.2! Отговорете правилно на дневните въпроси във фейсбук страницата на БГ Радио в периода на играта 10 юни – 21 юни. Всяка вечер в Любими песни за любими хора ще изтеглим името на един от вас, който ще спечели зарядно за кола, а на 21 юни (петък) ще изтеглим името на късметлията, който печели смартфон Nokia 4.2! Победителите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на БГ Радио и в ефир.

Със смартфоните Nokia избирате технология, която се развива и надгражда във времето. Всеки смартфон Nokia  получава 2 години обновяване на операционната система, което гарантира на потребителя достъп до най-новите софтуерни функции и на практика означава, че с времето телефонът ще се подобрява. Ние сме единственият производител на пазара, гарантиращ актуализации на операционната система за две години от датата на производство на модела за всички наши устройства, без значение от ценовия сегмент.

ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ